Walter Zenga are o nouă iubită, mai tânără cu 30 de ani. Cine i-a pus inima pe jar

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 noiembrie 2021, 11:08

Walter Zenga (61 de ani) are o nouă iubită. La un an după depărțirea de mama copiiilor săi, Raluca Rebedea (39 de ani), fostul fotbalist și-a refăcut viața amoroasă și se află într-o relație cu Michela Motoc, un fotomodel în vârstă de 31 de ani. Tânăra este româncă și l-a întâlnit pe Zenga în Italia, la Milano.

Potrivit publicației locale, Walter și noua iubită mai tânără cu 30 de ani s-ar fi mutat deja împreună.

„În ciuda diferenței de vârstă, paparazzi care i-au surprins pe Walter și Michela în Milano au descoperit că între ei pare să fie o mare armonie, dar și o oarecare complicitate în a nu-și face publică relația. Momentan, nu s-au făcut prezentările oficiale în familie”, notează publicația Corriere dello Sport.

Michela Motoc este fotomodel, antrenor personal de fitness și câștigătoarea a unor concursuri de frumusețe. Tânăra este celebră și în mediul online, având circa 200.000 de urmăritori pe Instagram.

Walter și Raluca, despărțire după 14 ani de mariaj

Walter Zenga și Raluca Rebedea s-au despărțit în toamna anului 2020, după 14 ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, Samira (12 ani) și Walter Junior (9 ani).

Citeşte şi: Cum s-au cunoscut Raluca și Walter Zenga?

Citeşte şi: De ce nu vrea Cristina Șișcanu să-și facă operații estetice

Citeşte şi: Cum a scăpat Iulia Albu de problema căderii părului

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, despre rochiile purtate de Andreea Marin: „Croitoreasa nu prea i le face bine”

La momentul respectiv, fostul sportiv a explicat, în mediul online,  care au fost motivele separării:

„Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva nostra… Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și vă rog sa îmi respectați intimitatea și să lăsam viața sa își urmeze cursul firesc!”

După despărțire, Raluca a renunțat la numele de Zenga, dar s-a declarat deranjată de atacurile presei la adresa tatălui copiilor ei:

„Eu aș vrea să vorbesc doar despre copiii mei, pentru că în trecutul lui eu nu eram… Nu găsesc corect faptul că opinia publică l-ar putea judeca pe Walter ca fiind un tată care nu se implică sau ca un tată rece, distant, care nu are grijă de copiii lui. Doar pentru asta îmi permit să intervin acum. Cu copilașii noștri mici, de 8 și 11 ani, el a fost mereu un tată perfect.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter