Raluca și Walter Zenga divorțează?

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 octombrie 2020, 10:17

Raluca (37 de ani) și Walter Zenga (60 de ani) sunt de 17 ani împreună, dar în ultima perioadă relația dintre ei pare să se fi răcit.

Citeşte şi: Raluca Zenga, primele declarații despre divorțul de Walter Zenga: „Vreau să clarific că familia noastră…”

Deși erau activi pe rețelele de socializare, cei doi nu au mai postat de luni bune poze cu ei împreună, iar lumea a început să se întrebe dacă nu cumva s-au separat. În perioada pandemiei, Raluca Zenga a stat în Dubai cu copiii, iar Walter a fost izolat în Italia, cu echipa de fotbal pe care o antrenează.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

„Raluca, soţia mea, şi copiii mei, Samira şi Walter Jr, sunt în Dubai, sunt bine acolo, şi acolo au închis tot pentru a preveni Coronavirus. Ei sunt bine, dar normal că  această situaţie ne afectează mult. Mă gândesc şi la părinţii mei din Bucureşti, socrii mei, tatăl şi mama Ralucăi sunt doctori, medici, în spital. Cu familia, noi suntem obişnuiţi să stăm departe, să avem o relaţie la distanţă pentru că munca mea aşa este, eu plec, mă duc, mă întorc. Normal că această situaţie ne afectează un pic mai mult dar sunt sigur că după ce o vom depăşi ei vor veni aici,  în Italia”, declara pentru click.ro, în primăvară, Walter Zenga.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter