Vin Diesel și Gal Gadot s-au pozat alături de fiicele lor în vacanță

De Amelia Matei, pe
Cum filmările s-au terminat, la fel și turneul de promovare al peliculei, Vin Diesel și Gal Gadot, cunoscuții actori din seria „Fast and Furious”, se relaxează acum într-o vacanță, alături de familiile lor.

Iar un asemenea eveniment nu avea cum să treacă fără o fotografie pe măsură, în care actorii apar cu fiicele lor în brate, de altfel și prima imagine cu fiica cea mică a lui Gal. Vin, alături de fata de 9 ani, pe nume Hania, și Gal Gadot, hrănindu-și fiica de doar 3 luni, Maya.

Au petrecut la o casă din Hollywood Hillis și, pentru că sunt în vacanță, Diesel și actrița din „Wonder Woman” poartă ținute lejere, comode. În fotografie,  Vin este îmbrăcat în bermude în carouri și un tricou polo alb, în timp ce co-starul său apare într-o rochie albă cu floricele.

Fotografia a fost postată de Diesel pe o rețea de socializare, alături de mesajul: „Atunci când nu interpretăm super-eroi”. 


Diesel, care a jucat rolul lui Dominic Toretto în seriile „Fast and Furious” în ultimii 16 ani, a lucrat alături de Gal la ultimele trei pelicule ale seriei și se pare că au devenit foarte buni prieteni, așa că au ales să petreacă o vacanță împreună, alături de familiile lor.

Gal este căsătorită cu  Yaron Versano și are doi copii, o fetiță Alma de 5 ani și pe micuța Maya pe care a născut-o la jumătatea lunii martie. La rândul lui, Vin Diesel are trei copii cu iubita sa, fotomodelul Paloma Jiménez, pe nume Hania, Pauline și Vincent în vârstă de de 9, 7 și, respectiv, 2 ani. Cum filmările s-au terminat, la fel și turneul de promovare al filmului, ambele vedete și-au luat puțin timp pentru a se relaxa în familie.

Citește și – Foto: 5 vedete care sunt supereroi în viaţa reală

Citește și – Ce filme vedem la cinema în iunie 2017?

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter