Gal Gadot a devenit mamă pentru a treia oară. Prima fotografie cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe

Actrița Gal Gadot (35 de ani) a devenit mamă pentru a treia oară. „Femeia Fantastică” și soțul ei, Jaron Varsano (46 de ani), mai au împreună două fiice, Alma (9 ani) și Maya (4 ani). Gal a dat naștere tot unei fetițe.

În luna septembrie a anului trecut, cuplul a aniversat 12 ani de mariaj. „Aniversare fericită, Jaron”, a scris Gal în mediul online. „Ești alesul meu. Unicul meu ales. Totul pentru mine.. 12 ani de mariaj se simt ca o plimbare prin parc alături de tine. La cât mai mulți ani. Sunt pentru totdeauna a ta”, a încheiat.

În aprilie 2021, în emisiunea Live with Kelly and Ryan, actrița a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil. „Este fetița cu numărul 3. Da, ne rezumăm la ce știm deja”, a glumit.

Gal Gadot a devenit mamă pentru a treia oară. Prima fotografie cu bebelușul

Pe 29 iunie 2021, Gal a dezvăluit în mediul online că a devenit mamă pentru a treia oară. Alături de o fotografie în care apare alături de soțul ei și de cele trei fiice ale lor, actrița a scris: „Familia mea dulce.

Nu aș putea fi mai fericită și mai recunoscătoare (și mai obosită). Suntem cu toții atât de entuziasmați să o introducem pe Daniella în familia noastră. Vă doresc tuturor multă iubire și sănătate”.

În 2019, actrița a reflectat asupra rolului de mamă într-un tribut pentru aniversarea de 8 ani a fiicei sale Alma. „Îți mulțumesc că m-ai învățat atât de multe despre viață fără să realizezi măcar. Mulțumesc că mi-ai oferit cel mai prețios titlu pe care mi-aș fi dorit să-l am”, a scris actrița pe Instagram.

Citește și:

Jason Sudeikis are o nouă iubită după 1 an și jumătate de la despărțirea de Olivia Wilde

Cardi B este însărcinată cu al doilea copil. Primele imagini cu burtica

Sofia Vergara, Angelina Jolie și Gal Gadot, în topul celor mai bine plătite actrițe în 2020

„Promit să fac orice pentru tine, să te iubesc și să te protejez pentru totdeauna. Te rog doar să nu crești atât de repede.. Nu te grăbi. Nu pot să cred că ai deja 8 ani. Te iubesc până la Lună, până la toate galaxiile și de dublul numărului de bobițe de nisip din Univers”, a încheiat.

Gal Gadot este un model și o actriță/producătoare de film de origine israeliană. La vârsta de 18 ani, Gal a fost încoronată Miss Israel 2004. A servit 2 ani în Forțele de Apărare Israeliene ca instructoare de fitness/luptă ulterior începând studii de drept.

Renunță în schimb la cursuri pentru a-și continua cariera în film și modelling. Primul rol internațional îl obține în pelicula Fast & Furious (2009). Devine cunoscută în plan mondial odată cu rolul Femeii Fantastice din universul benzilor desenate DC.

Apare în filmele Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016), urmat de filmele Wonder Woman (2017), Justice League (2017) și Wonder Woman 1984 (2020). În 2018, Gal este introdusă pe lista anuală a celor mai influente 100 de personalități ale lumii, realizată de revista Time.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter