Viața lui Matthew Perry, plină de momente dificile

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 10 octombrie 2018, 16:50
Matthew Perry a fost unul dintre cei mai iubiți actori de televiziune. Timp de trei ani, el a jucat rolul lui Chandler Bing, în serialul „Friends”, rol care i-a adus o nominalizare la premiile Emmy. Dar, în timp ce devenea faimos, viața sa privată se destrăma.

De la dependențe pentru medicamente prescrise și câteva călătorii la centre de reabilitare, la scandaluri surprinzătoare, viața lui Perry la Hollywood nu a fost doar plină de apariții pe covorul roșu și aplauze.

De fapt, povestea sa de viață este una destul de tragică.

Dependența de acool și medicamente

Dar problemele sale nu au început odată cu viața de la Hollywood. Potrivit People, starul a suferit un accident cu jet ski-ul în anul 1997, moment în care a devenit dependent de Vicodin.

Uite, ia astea”, și-a amintit actorul că i-a zis medicul.

Am făcut-o și m-am simțit mai bine decât m-am simțit întreaga mea viață. Am avut o mare problemă cu alcoolul și pastilele și nu m-am putut opri”, a povestit el.

Lucrurile s-au complicat odată cu succesul obținut de serialul care l-a făcut cunoscut, „Friends”.

Am jucat în Friends de la vârsta de 24 până la cea de 34 de ani. M-am aflat fix în centrul atenției și a celebrității. Din perspectiva unui străin putea să pară că aveam totul. De fapt a fost o perioadă singuratică pentru mine deoarece sufeream de alcoolism. A început înainte de serial, dar este o boală progresivă. Nu eram un tip petrecăreț”, a explicat Perry.

În încecarea de a scăpa de dependența de pastile, Matthew a făcut prima călătorie la dezintoxicare în anul 1997, unde a petrecut 28 de zile.

Anul următor, el a declarat: „Nu cred că există nimic în lume la ce nu aș putea face față după ce am trecut prin asta. A fost cel mai înspăimântător lucru care mi s-a întâmplat. Începi să te respecți mai mult și să respecți mai mult viața când treci prin momente atât de dificile”.

S-a întors la reabilitare în anul 2001.

Matthew are toate intențiile să își încheie tratamentul pentru a-și putea continua visul de a face oamenii să râdă și să îi distreze”, spunea în acel moment publicistul actorului.

Matthew Perry a suferit de pancreatită

Între cele două călătorii la dezintoxicare, Perry a fost internat în spital timp de două săptămâni din cauza unei pancreatite acute. Această condiție se cauzează în general de abuzul de alcool și medicamente.

Te joci, plătești”, a declarat actorul pentru US Weekly.

A suferit un accident

După ce a fost externat din spital, actorul a suferit un accident: a intrat cu mașina într-o casă goală. A fost rănit ușor, însă nu au fost găsite droguri sau alcool în organismul său.

Ironia a fost teribilă. Mergeam să petrec timp cu tatăl meu. Am luat prima curbă după casa mea, am văzut dubița unui curier, am făcut dreapta și, ei bine, nu știu ce s-a întâmplat. Am intrat în acea casă”, a povestit vedeta.

A treia călătorie la reabilitare

În anul 2011, actorul s-a întors, pentru a treia oară, la dezintoxicare. Nu pentru că ar fi cedat din nou tentației, ci pentru că a fost „proactiv”.

Îmi fac planuri să plec timp de o lună pentru a mă concentra pe sobrietatea mea și să îmi continuu viața în recuperare”, a spus el atunci.

Și-a transformat casa într-un centru de reabilitare

Matthew Perry a făcut tot posibilul să-i ajute pe cei care au avut probleme cu dependențele. Astfel, el și-a deschis fosta casă celor care aveau nevoie de ajutor, în 2013.

El a creat Perry’s House pentru bărbați cu un program de 12 pași și meditație. Practic el a renunțat la casa sa cu patru dormitoare din Malibu pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Totuși, după doi ani a fost nevoit să vândă centrul, din cauza unor probleme financiare.

Citește și: Cele mai drăguțe povești de la prima întâlnire ale cuplurilor celebre

Citește și: Enrique Iglesias vrea să renunţe la turnee „în viitorul apropiat”

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter