Vezi ce cură de detoxifiere a ţinut Giulia la început de an

De Sandra S., pe

Au trecut sărbătorile, aproape a trecut şi prima lună din 2014, iar cântăreaţa Giulia arată la fel de bine ca întotdeauna. Află ce cură de detoxifiere o ajută să se menţină în formă, de fiecare dată!
Vedeta ţine câte o astfel de cură de trei sau patru ori pe an, pentru că este simplă şi foarte sănătoasă. Aşadar, când vrea să-şi cureţe organismul, timp de cinci zile consumă doar fructe şi legume, fie fierte, fie crude. În această perioadă nu se atinge de produsele de origine animală, ca şi lactatele sau produsele procesate.

Ce consumă Giulia într-o zi de cură

De dimineaţă bea un suc de legume cu ţelină, castraveţi sau sfeclă roşie, iar cafeaua este înlocuită cu ceai verde, pe care îl îndulceşte cu sirop de agave. La prânz mănâncă salate sau grâu fiert, iar seara consumă suc şi seminţe sau fructe uscate. Ca gustări între mese mănâncă fructe, însă fără struguri.
Rezultatele se văd imediat. Îmi place să beau în această perioadă suc de sfeclă roşie, care ajută foarte mult în această cură de detoxifiere. Alimentaţia este variată în această perioadă, aşa că nu mă înfometez„, spune Giulia Anghelescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter