Un alt rapper celebru a fost împușcat mortal

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 02 iulie 2018, 14:59
Un alt rapper celebru a fost împușcat mortal, la doar 21 de ani. Tragedia s-a întâmplat în fața unui club din Toronto, Canada.

Un alt rapper celebru a fost împușcat mortal, în fața unui club de noapte din Toronto, Canada, la două săptămâni distanță de moartea rapperului american XXXTentacion. În urma atacului armat, trei persoane au fost rănite grav, dintre care două au decedat la spital. Autorităţile i-au identificat pe Jahvante Smart (Smoke Dawg), în vârstă de 21 de ani, şi Ernest Modekwe (Kosi), un fost un manager de brand muzical, în vârstă de 28 de ani. Singura care a scăpat cu viață a fost femeie, conform adevarul.ro.

Suspecții atacului au reușit să fugă de la fața locului, conform polițiștilor care au intervenit în urma apelului de urgență.

Smoke Dawg avea doar 21 de ani și s-a făcut remarcat pe piața muzicală internațională după ce a cântat în deschiderea turneului lui Drake, “Boy Meets World Europe”.  El a făcut parte din trupa Halal Gang. Pintre cele mai cunoscute piese ale lui se află Still, Trap House, Flippin, Overseas.

S/o My Big Bro @champagnepapi For Comin Through Tonight #6ixShit

A post shared by HGxSP (@smokedawg) on

Atât prietenii apropiați, cât și colegii de scenă au anunțat vestea tristă pe rețelele de socializare și au ținut să-i aducă un ultimul omagiu lui Smoke Dawg.

Mustafa The Poet, unul dintre cei mai buni prieteni ai rapperului, a scris pe contul său personal de Twitter: “Smokey ne-a părăsit. Toate gândurile noastre și rugăciunile se îndreaptă către el”.

Și Drake a scris pe social media cât de mult regretă moartea colegului său mai tânăr: “este devastator că toate aceste daruri și suflete binecuvântate și lumini interioare care se sting prea devreme. Mi-aș dori ca pacea să spele orașul nostru. Atât de mult talent și povestiri pe care nu le vom mai putea vedea vreodată. Odihnește-te în pace, Smoke.” informează stirile protv.

Citește și: 

Thalia, schimbare radicală de look. Artista și-a vopsit părul albastru

Angelina Jolie a strălucit la un eveniment organizat în Londra

Sursă foto: Instagram Smoke Dawg

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter