Top 15 cei mai frumoși bărbați din toate timpurile

De Oana Dinu, pe

Top 15 cei mai frumoși bărbați din toate timpurile. Actori, cântăreți, fotbaliști, prinți au devenit un etalon în ceea ce privește frumusețea masculină. Au reușit să cucerească inimile a milioane de fane din întreaga lume cu farmecul lor.

Cei mai frumoși bărbați din toate timpurile au fost aleși nu doar prin prisma trăsăturilor lor fizice, ci și datorită carismei de care au dat dovadă. Celebri, sexy, atrăgători și talentați, aceștia au cucerit inimile publicului de-a lungul mai multor generații și au rămas un exemplu de frumusețe masculină.

Care este top 15 cei mai frumoși bărbați din toate timpurile, potrivit this-is-italy.com.

James Dean

Locul 1 în top 15 cei mai frumoși bărbați din toate timpurile este ocupat de actorul James Dean. La doar 24 de ani, actorul se bucura de o popularitate incredibilă. Era adulat atât de femei, cât și de bărbați. Din păcate, viața lui s-a sfârșit devreme, într-un accident de mașină.

Marlon Brando

Unul dintre actorii cei mai seducători, fascinanţi, talentați şi sexy din toate timpurile este considerat Marlon Brando.

Paul Newman

Paul Newman este considerat unul dintre cele mai mari sex simboluri de la Hollywood din toate timpurile. În cartea lui biografică, „The Extraordinary Life of An Ordinary Man: A Memoir“, actorul a mărturisit că nu s-a simțiti niciodată sexi înainte să o cunoască pe soția lui, actrița Joanne Woodward.

„Joanne a făcut din mine o creatură sexuală. Lăsam dâre de dorință peste tot: hoteluri, parcuri, mașini închiriate“, a povestit acesta, potrivit adevărul.ro.

Elvis Presley

Elvis Presley, denumit și Regele Rock ‘n’ Roll-ului, a fost considerat un sex simbol al anilor ’50 – ’60. Nu doar muzica lui, ci și mișcările scenice au devenit un fenomen. Cântărețul a făcut furori printre femei la acea vreme și a continuat să fie un etalon de frumusețe masculină de-a lungul anilor.

Citește și: Chris Evans, desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” de revista People: „Mama va fi atât de fericită”

Richard Gere

Cu farmecul său și zâmbetul seducător, Richard Gere a devenit unul dintre cei mai apreciați bărbați din întreaga lume. Revista People l-a numit „Cel mai sexy bărbat în viață” în 1999.

George Clooney

George Clooney a fost declarat de revista People „Cel mai sexy bărbat în viaţă” de două ori. Doar Brad Pitt mai primise acest titlu de două ori. Actorul american face parte dintre celebritățile care odată cu trecerea anilor a început să arate tot mai bine.

Brad Pitt

Brad Pitt și-a câștigat statutul de sex-simbol încă de la primele apariții în producțiile de la Hollywood. Revista People l-a numit „Cel mai sexy bărbat în viaţă” în 1994, anul în care a jucat în „Legends of the Fall” (Legendele Toamnei).

Într-un interviu pentru Vogue, starul american a mărturisit că în opinia lui cei mai frumoși bărbați din lume sunt Paul Newman și George Clooney.

„Când vine vorba de lumea filmului, pentru că este lumea în care și eu mă învârt, cred că cel mai frumos bărbat a fost Paul Newman. A reușit să îmbătrânească într-un mod atât de grațios. A fost o persoană cu totul specială, caldă și generoasă. Dacă ar fi să numesc pe cineva din prezent, probabil acela ar fi George Clooney”.

Leonardo DiCaprio

De la rolul pe care l-a avut în „Titanic”, Leonardo DiCaprio a rămas unul dintre cei mai doriți bărbați din întreaga lume. Cu toate astea, nimeni nu a reușit să îl convingă pe fermecătorul actor să ajungă la altar și este în continuare unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood.

Prințul Harry

Prințul Harry este acum căsătorit și are doi copii, dar înainte de a ajunge în fața altarului alături de Meghan Markle era unul dintre cei mai râvniți burlaci de pe întreaga planetă. Prinţul Harry a fost desemnat „cel mai sexy membru al unei familii regale” de cititorii revistei People, precum și „cel mai sexy roșcat” de către Red Hot 100.

Citește și: Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume: „Părea că plăteam eu să se scrie…”

Orlando Bloom

Orlando Bloom se numără printre cei mai sexy bărbați din toate timpurile. Starul din „Stăpânul Inelelor” formează un cuplu de mai mulți ani cu Katy Perry. Cei doi au împreună o fetiță, Daisy.

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds a fost desemnat cel mai sexy bărbat din lume de către revista People în 2010.

„Acest premiu le va permite membrilor familiei mele să mă tachineze pentru tot restul vieţii”, a glumit actorul atunci când a aflat vestea.

Bradley Cooper

Bradley Cooper se numără în top 15 cei mai frumoși bărbați din toate timpurile. Actorul a fost desemnat „cel mai sexy bărbat” în 2011.

„Cred că e chiar tare ca un tip care nu arată tocmai ca un model să primească (n.r – un astfel de titlu)”, a declarat starul american la acea vreme pentru revista People, care i-a oferit titlul.

David Beckham

De la aparițiile sale pe terenul de fotbal, la pictoriale sexy și aparițiile extrem de elegante de pe covorul roșu, David Beckham știe cum să-și pună în evidență trupul de invidiat. Celebrul sportiv britanic a mărturisit că nu s-a considerat niciodată un sex simbol. Cu toate acestea, s-a arătat încântat să primească titlul de „Cel mai sexy bărbat în viaţă”, acordat de revista People în 2015.

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth, starul din „Thor”  și seria „Avengers”, este considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. În 2014 a primit din partea revistei People titlul de „Cel mai sexy bărbat în viaţă”. Chris Hemsworth este căsătorit cu actrița de origini românești Elsa Pataky. Au împreună trei copii.

Matthew McConaughey

În 2005, Matthew McConaughey era numit de revista People „cel mai sexy bărbat în viață”. Mai multe reviste i-au acordat ulterior acest titlu. Actorul american nu și-a pierdut farmecul de-a lungul timpului. În 2012, într-un sondaj realizat cu ocazia sărbătorii Father’s Day (Ziua Tatălui), acesta a fost desemnat și „cel mai sexy tătic de la Hollywood”. În același an s-a căsătorit cu Camila Alves, mama celor doi trei copii ai lui.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter