Tatăl Mădălinei Manole, despre gestul ginerelui: „Fata mea are, în sfârşit, un mormânt normal”

De Libertatea.ro, pe

După mai bine de trei ani de la moartea Mădălinei Manole, soţul artistei a amenajat mormântul acesteia şi i-a ridicat un monument din marmură albă. Ion Manole, tatăl artistei, spune că lucrarea nu e urâtă, dar nici una ieşită din comun.
Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, nu a vrut ca nimeni, dar mai ales părinţii artistei să afle că se lucrează la mormântul acesteia. Aşa că vinerea trecută, când a mers la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, a cerut administratorilor discreţie.
Muncitorii au reuşit să finalizeze lucrarea în doar câteva ore. Părinţii Mădălinei au aflat abia sâmbătă despre amenajarea mormântului fiicei lor.
„Au venit spre seară şi s-au uitat. Au aprins câteva lumânări şi au plecat”, ne-a declarat unul dintre angajaţii cimitirului.
Ion Manole, tatăl artistei, spune că lucrarea nu e urâtă, dar nici ieşită din comun: „Cred că i-a cam ajuns cuţitul la os. Bine că i-a făcut, în sfârşit, măcar acum, un mormânt normal, după cum l-a dus mintea şi cât s-a îndurat să cheltuiască. Nu e o lucrare ieşită din comun, dar nici urâtă, e una ca la mormintele medii”.
Citeşte mai multe pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter