Fratele Mădălinei Manole, nou atac la adresa lui Petru Mircea

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 septembrie 2021, 10:33

Pe 14 iulie 2021 se împlinesc 11 ani de la decesul regretatei artiste Mădălina Manole (n. 1967 – d. 2010). În aceeași zi, solista ar fi împlinit 54 de ani. După decesul Mădălinei, soțul ei, Petru Mircea, i-a interzis fiului lor, Petru Jr. (12 ani), să țină legătura cu familia cântăreței.

Fratele Mădălinei Manole, nou atac la adresa lui Petru Mircea

Marian Manole (52 de ani), fratele solistei, îi aduce noi acuzații bărbatului. „Aș vrea să îl întreb și eu, prin intermediul acestei rețele de socializare, pentru că personal nu mă ascultă.

Puiucule, crezi că Mădălinei i-ar place să vadă că nu-mi dai voie să-mi cunosc nepotul, pe copilul ei, să îl strâng în brațe, să mă joc cu el, așa cum Mădălina făcea deseori cu nepotul ei, Mihai? Sau măcar pe Mihai, care vezi cât de mult te apreciază!”, a scris Marian pe Facebook.

Cu doar câteva zile înainte, Marian a mai scris: „Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta!

Dragii mei, dacă ați iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: «săraca, era slabă de înger», «săraca, cine știe ce a împins-o să facă gestul», «nu avea credință destulă», «suferea după fostul soț», «era depresivă» și multe altele!

Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… și nu cred în sinucidere! Plus de asta, sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor!

Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște”.

Citește și:

Gabriela Firea, despre prietenia cu Simona Gherghe: „Putea să fie altfel”

Pepe, despre despărțirea de Raluca Pastramă: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez”

Simona Pătruleasa, despre perioada în care lucra în învățământ: „M-am simțit extraordinar”

Mama celor doi, Eugenia Manole, s-a stins din viață în martie 2017, iar tatăl lor, Ion, în septembrie 2020. Petru Mircea nu i-a dat niciun semn și niciun mesaj de condoleanțe lui Marian, nici după moartea mamei, nici după moartea tatălui.

Biletul de adio al Mădălinei Manole

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos și curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare și minunat dar, copilașul nostru, – cei mai buni și sacrificați părinți din lume, – frate drag, nepoți dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu!

Nu le merit, nu știu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos!!! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte și astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu.

Voi toți mă iubiți și mi-ați arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și, totuși, eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața! Așa gândesc eu, așa trebuie!!! Cum să închei rândurile astea??? Cum??? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toți dar și la ce să fac să nu mai fiu! Pui mic să rămână o perioadă la Botoșani, cu mama și tata!

Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poți! Nu uita de banii de la BRD!!! În cont euro!!! Și ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Și să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui!

Nu mă judecați, nu vă judecați dragii mei părinți și frate, mergeți înainte de dragul copilului nostru și de dragul lui Mihăiță, vă implor!!! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru Pui mic (școli) și … pentru Mihăiță, Marian, Mihaela”, a fost biletul de adio al artistei.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter