Cornel Ilie mai vrea să scrie o carte – despre ce va fi vorba

De Unica.ro, pe
Nici nu a trecut bine o lună de când Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, și-a lansat cartea autobiografică "Deja vu. 25 de ani de VUNK", că deja vrea să mai scrie una.

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 236

De data aceasta, el are în vedere un roman care să nu aibă legătură cu trăirile lui. Atât prietenii, cât și familia, l-au încurajat să mai scrie o carte, după succesul celei dintâi.

„Îmi doresc de foarte mult timp să scriu o carte de ficțiune”, a povestit el pentru Libertatea, în cadrul Galei Unica 2019. „Așa că m-am folosit de momentul ăsta, de a scrie o carte autobiografică, pentru a-mi verifica puțin antrenamentul, răbdarea, tehnica de a încerca măcar să scriu. Sigur o să mai fie o carte. Acum ce o fi, când o fi. Sper să fie repede că-mi doresc de multă vreme chestia asta. Nu sunt antrenat să gândesc așa pentru a scrie și necesită mai mult timp decât probabil le-ar lua altora”.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!