Cum a reușit Julia Roberts să resusciteze un trend din anii ’90, prin apariția sa la Globurile de Aur 2019

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Miercuri, 09 ianuarie 2019, 16:58
La 51 de ani, Julia Roberts este una dintre cele mai apreciate actrițe, la nivel internațional, dar și un adevărat style icon. Aparițiile ei publice sunt atent gândite, vedeta remarcându-se adesea datorită ținutelor sale simple, dar foarte elegante. 

În ciuda acestei aparente sobrietăți, Julia Roberts a fost dintotdeauna o rebelă. Nimeni nu a uitat încă momentul din 1999 când, la o premieră din Londra, actrița a apărut pe covorul roșu cu păr la subraț. Ori apariția ei din 2016, de la Cannes, când a defilat pe covorul roșu în tălpile goale…

Actrița pare să ne surprindă periodic cu câte un detaliu ieșit din comun, drept urmare nu ne-am mirat când look-ul ei de la Globurile de Aur 2019 a început să stârnească reacții pe internet. Îmbrăcată într-o ținută nonconformistă, semnată Stella McCartney, vedeta a ales să poarte pantaloni și un top drapat la eveniment, top care părea a fi o rochie elegantă, fără partea din față.

Julia Roberts la Globurile de Aur 2019

Ținuta ei hibrid a atras atenția nu doar pentru că includea o pereche de pantaloni, la un eveniment la care mai toate doamnele poartă rochii elegante, ci și datorită modului în care a fost accesorizată.

Julia Roberts la Globurile de Aur 2019. Detaliul care a atras atenția tuturor

Încălțată într-o pereche de sandale cu toc, actrița și-a etalat pedichiura aurie, dar și cele două inele pe care le purta pe degetele de la picioare. Mai multe publicații internaționale au scris, a doua zi după eveniment, că Julia Roberts tocmai ce a resuscitat unul dintre trendurile anilor ’90, prin apariția sa.

picioarele Juliei Roberts la Globurile de Aur 2019

Pe lângă pedichiura aurie și inelele de pe degetele de la picioare, actrița a avut pielea picioarelor machiată, dată cu un iluminator, astfel încât a strălucit pe covorul roșu și la propriu, și la figurat.

N-ar trebui să ne mire, așadar, dacă la vară vom vedea că inelele pentru degetele de la picioare, sau manichiura și pedichiura în nuanțe de auriu, vor fi din nou la modă.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter