Cine este Doina Ciobanu, a cărei nuntă a ajuns în revista Vogue. Tânăra din Moldova și-a creat singură rochia de mireasă

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 09 ianuarie 2023, 16:52

Pentru nunta ei, Doina Ciobanu a ales să-și onoreze țara natală, Moldova. Evenimentul a avut loc într-o cultură de viță de vie, unde s-a băut vin delicios în timp ce ea purta o rochie superbă, creată chiar de ea. Rezultatul final a fost absolut de vis!

Director de creație și consultant de brand, Doina Ciobanu a fost logodită timp de 4 ani înainte de a-și planifica nunta într-o podgorie din Moldova, situată în apropiere de granița cu Ucraina. 

Doina Ciobanu, povestea tinerei mirese care a apărut in Vogue

Deși fana modei sustenabile se gândise de mult la o nuntă pe insula grecească Hydra (unde a avut loc cererea în căsătorie), pandemia și războiul din Ucraina i-au schimbat planurile. Nunta a fost un omagiu adus rădăcinilor moldovenești ale Doinei Ciobanu, scrie vogue.fr.

Daniel este australian, iar Doina este moldoveancă. Dragostea cuplului pentru Paris și pregătirea lor academică în istorie i-au inspirat în cele din urmă să-și aranjeze nunta chiar în ultimul minut, când părinții mirelui vizitau Europa. 

„Am făcut o foarte mică ceremonie civilă secretă în țara mea natală, Moldova, la o cramă chiar lângă granița cu Ucraina. Inițial am vrut să o facem în altă parte, dar cu tot ce s-a întâmplat anul acesta m-am simțit foarte reconectat cu patria mea”, a spus mireasa, potrivit sursei citate. 

O cununie organizată „la minut”

Doina Ciobanu s-a scutit de stresul pregătirilor îndelungate și și-a planificat imediat nunta de vis la o podgorie din Moldova.

Cu această ocazie,ambasadorul No More Plastic și consilierul de brand pentru sustenabilitate Wolford a ales să-și creeze propria rochie de mireasă înfășurându-se într-o țesătură de mătase argintie de care se îndrăgostase. 

Nunta Doinei și a lui Daniel a avut loc într-un decor de vis de podgorii. Au fost prezenți cei mai apropiați prieteni și oameni din familie. Aceștia au fost încântați de spectacolele muzicale ale Orchestrei Filarmonicii Naționale din Moldova și ale cvartetului acesteia.

„Totul a început la Paris, la una dintre primele mele săptămâni ale modei. Ca să fiu sinceră, în mod ironic, începusem să urăsc Parisul, deoarece îl văzusem doar într-o manieră turistică, care mi-a dat impresia că Parisul este foarte murdar și supraevaluat; chiar am trecut prin sindromul Paris într-un mod pe care nici nu l-am putut explica astăzi. Daniel , pe de altă parte, era îndrăgostit de Paris”, a povestit tânăra despre începutul relației lor.

Citește și: Cât costă hainele purtate de Meghan Markle în documentarul care face furori pe Netflix. Doar pentru pijamale a plătit 250 de dolari

„Ne-am logodit acum patru ani în timpul unei excursii la Hydra, care este și locul unde am vrut inițial să avem nunta noastră în 2020. Mi-a plăcut întotdeauna că a fost momentul nostru special.  Inițial, am vrut să ne facem nunta Grecia, în aprilie, unde ne-am logodit și noi, dar când a început războiul chiar nu am simțit că este ceva ce vreau să fac. Am amânat totul pe tot parcursul Covid-ului, așa că vara, în ultimul moment, în timp ce eram înapoi acasă, în Moldova, ne-am gândit „de ce să nu o facem aici?”, a adăugat Doina Ciobanu.

Doina Ciobanu s-a logodit pe o insulă din Grecia

În interviul acordat pentru Vogue, tânăra a povestit și despre locația în care a avut loc fericitul eveniment, o podgorie din Republica Moldova.

„Locația era Etcetera, o mică cramă magică de familie din sud-estul Moldovei, la aproximativ 10 km de granița cu Ucraina. Moldova este, din păcate, una dintre țările cel mai puțin vizitate din Europa, dar cu cele mai mari crame și cel mai bun vin. Avem o mulțime de crame frumoase care merită vizitate. Vinul este adânc înrădăcinat în cultura și tradiția noastră, motiv pentru care căsătoria la o cramă a avut și mai mult o legătură cu rădăcinile mele.” 

Citește și: Jennifer Lopez, dezvăluiri în revista Vogue despre relația cu Ben Affleck. Ce nume poartă după căsătorie: „Dețin controlul deplin”

Doina spune că a optat pentru un look vechi de la Hollywood, cu acoperire ușoară și machiaj minim pentru ochi și ruj de culoare roșie. Inițial s-a gândit să își facă buzele de culoare nude, deoarece simțea că roșul nu este ceva ce vezi la o mireasă.

„Mi-am dorit să fie mai degrabă o cină frumoasă cu muzică decât o „ nuntă ”. Este opusul a ceea ce se face în mod tradițional în țara mea natală. De obicei, oamenii fac nunți foarte mari cu multe sărbători. Am decis cu mult timp în urmă că aș vrea să fiu înconjurat doar de oameni apropiați, cu o atmosferă relaxată și să nu simt că trebuie să-mi fac griji pentru așteptări”, a spus Doina în interviul pentru Vogue.

Sursă fotografii: Instagram Doina Ciobanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter