Inedit. Revista Vogue laudă orașul Cluj-Napoca

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 26 mai 2021, 13:58

Orașul Cluj-Napoca a devenit celebru peste hotare după ce o cunoscută jurnalistă de la revista Vogue i-a făcut o descriere cum nu se putea mai bună. Aceasta a menționat că orașul nu are nevoie de legende pentru a atrage turiști, Cluj-Napoca fiind în sine fascinant prin arhitectura clădirilor și viața de noapte.

Jurnalista Alia Akkam, renumită pentru repoartajele turistice făcute în toate colțurile lumii, a petrecut 3 zile în România, în orașul Cluj-Napoca, și a rămas profund impresionată de frumusețile întâlnite aici, dar și de viața socială pe care a descoperit-o. Aceasta a punctat că nu mai este nevoie de Dracula sau de poveştile cu vampiri pentru ca oraşul Cluj-Napoca să atragă milioane de turişti: “Am descoperit un oraş minunat prin felul lui de a fi. Mulţi oameni îmi scriu acum că i-am făcut curioşi şi că vor să vadă cu ochii lor Clujul, iar unii mi-au scris că deja şi-au programat o vacanţă la Cluj”, – s scris jurnalista în articolul publicat în celebra revistă.

De asemenea, aceasta a îndemnat oamenii să viziteze zona și să savureze o cafea în fascinantele localuri și restaurante ale orașului Cluj-Napoca: ”Coborând în mina de sare de la Turda, este o experiență transcendentală, de exemplu. Petrecând timpul în Cluj, unde vă puteți bucura de arhitectura gotică și barcă în centrul orașului, alături de viața de noapte, asigură o perspectivă urbană uluitoare despre acest ținut legendar” – punctează jurnalista de la Vogue.

Vezi locuri de vizitat in Cluj-Napoca!

Citește și – EXCLUSIV. Elena Ionescu a dezvăluit sexul și numele bebelușului pe care-l așteaptă

Citește și – Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit. Imagini de la fericitul eveniment

Sursă foto: Shutterstock

Vezi și care sunt cele mai frumoase obiective turistice din Cluj, pe care nu trebuie să le ratezi dacă ajungi acolo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter