La doar 5 ani a fost desemnată „cea mai frumoasă fetiță din lume”. Cum arată acum Thylane Blondeau

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 11:33
Thylane Blondeau cucerea lumea modei pe vremea când alte fetițe de vârsta ei se jucau cu păpușile. În 2006, când avea doar cinci ani, Thylane a fost desemnată „cea mai frumoasă fetiță din lume”, după ce urcase deja pe podium, cu un an înainte, pentru celebrul designer Jean Paul Gaultier.

Câțiva ani mai târziu, ea a devenit cel mai tânăr model care a apărut vreodată pe coperta revistei „Vogue”. Thylane avea doar 10 ani când a fost protagonista unui scandal imens, după ce a apărut în paginile prestigioasei publicații, pe motiv că a pozat prea provocator pentru vârsta ei.

Au urmat apoi numeroase colaborari cu prestigioase Case de modă și publicații internaționale.

Thylane Blondeau este fiica fotbalistului francez Patrick Blondeau și a prezentatoarei Veronika Loubry și are acum 16 ani.

Micuța care poza pentru marile reviste de modă și făcea furori încă de la începuturile rețelelor de socializare a crescut, dar a rămas la fel de frumoasă. O frumusețe pe care o etaleză constant pe podiumurile de modă.

Thylane Blondeau are mii de fani pe rețelele de socializare şi a semnat recent pentru agenţia IMG Worldwide, fiind, totodată, şi ambasadoarea unui important brand de produse cosmetice.

Descoperă, în galeria foto de mai sus, cum arată acum „cea mai frumoasă fetiță din lume!

Citește și – Cum arată soţiile celor mai bogaţi oameni din lume

Citește și – Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 20 de ani. Fotografii pe care nu le-ai văzut niciodată

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter