Ştefan Bănică Jr zboară de la Dansez pentru tine?

De Libertatea.ro, pe

În ultimii 14 ani, fiecare primăvară a însemnat, pentru PRO TV şi pentru echipa de producţie din spatele celebrei emisiuni-concurs “Dansez pentru tine”, începutul pregătirilor pentru un nou sezon. Anul acesta însă, nimeni nu vorbeşte despre viitorul show-ului, nimeni nu avansează cifre legate de costurile producţiei.
Neliniştea este adâncită şi de zvonurile legate de interesul mai-marilor PRO TV de a tăia substanţial din costurile alocate superproducţiei – care s-ar putea chiar să sară din grila de programe -, dar şi de cele legate de o eventuală plecare a lui Ştefan Bănică jr (46 de ani), vizat de reducerile salariale. Vedeta ar fi anunţat deja că, dacă buzunarul îi va fi afectat, nu va mai prezenta „Dansez pentru tine”!
În televiziunea din bulevardul Pache Protopopescu agitaţia a atins cote paroxistice. Viitorul principalelor producţii de divertisment – „Dansez pentru tine”, „Vocea României”, „Românii au talent” şi „Serviţi, vă rog!” – pare a fi din ce în ce mai sumbru. Mai exact, din cauza restricţiilor financiare impuse de mai-marii de la PRO TV, echipele tehnice care stau în spatele acestor producţii nu pot demara pregătirile pentru noul sezon.
Citeşte mai multe pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter