Sora lui Beyonce și-a anulat concertele din cauza unor probleme grave de sănătate

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 03 ianuarie 2018, 18:38
Solange Knowles, sora cea mică a lui Beyonce, și-a anulat toate concertele programate în această perioadă din cauza unor probleme de sănătate. Artista a dezvăluit, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, că suferă din cauza unei tulburări a sistemului nervos autonom și că se află sub tratament medical.

De aproape jumătate de an, Solange urmează cu strictețe sfaturile medicilor pentru a se vindeca cât mai redepe, diagnosticul ei fiind „complicat”, după cum mărturisește artista.

„În ultimele cinci luni am încercat să trec peste o boală autonomă. Nu a fost deloc o călătorie ușoară… Câteodată mă simt bine, alteori nu. Este un diagnostic complicat și încă mai învăț despre el. În acest moment, medicii nu mi-au permis să zbor atât de mult și nici să susțin un concert imediat după ce aterizez“, a scris vedeta în vârstă de 31 de ani, cerându-și totodată scuze fanilor pentru că nu a putut particila la festivalul AfroPunk, programat de Anul Nou.

Boala de care suferă Solange se manifestă prin oboseală accentuată, crize de panică şi anxietate, palpitaţii sau probleme digestive.

Sora lui Beyonce urma să fie cap de afiș al festivalului AfroPunk din Johannesburg, un eveniment care a luat naștere în 2005 în Brooklyn și a fost ulterior exportat.

Cântăreața Solange Piaget Knowles și-a început cariera muzicală la vârsta de 16 ani, când a lansat albumul „Solo Star”, în 2003. De asemenea, a jucat în câteva filme și a scris versuri pentru sora ei Beyonce și pentru celelalte foste membre ale formației „Destiny’s Child”, Kelly Rowland și Michelle William. În 2008, a lansat albumul „Sol-Angel and the Hadley St. Dreams”, iar în 2012 a lansat cel de-al treilea album din cariera sa, intitulat „True”.

Citește și – Wow! Schimbare radicală de look: Beyonce s-a tuns bob

Citește și – Cum arată meniurile de la nunțile vedetelor?

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter