Sora Andreei Tonciu, Lorena, de nerecunoscut după operațiile estetice. Cele două seamănă acum izbitor de mult

De Unica.ro, pe

Vă mai aduceți aminte de Lorena Tonciu (22 de ani)? Sora mai mica a Andreei Tonciu (36 de ani) a apărut prima data pe micile ecrane în 2017, într-o rubrică WowBiz, prezentată de Mădălin Ionescu și Andreea Mantea, de la Kanal D.

Tânăra a luat-o pe urmele surorii sale și a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și face diverse ajustări. Lorena și-a schimbat complet înfățișarea și este de nerecunoscut. Sora Andreei Tonciu și-a pus silicoane, a făcut o rinoplastie, micșorându-și nasul, și-a mărit buzele și și-a schimbat culoarea părului. Practic, a ajuns să semene izbitor de mult cu Andreea.

Vezi cum arată acum sora Andreei Tonciu în galeria foto de mai jos.

Lorena avea un complex în legătură cu felul în care arată și a considerat mereu că sora ei mai mare este mai frumoasă ca ea.

“Tot mai găsește ea câte ceva de ajustat. Dar ea e mai frumoasă decât mine. Deci eu mi-aș face orice, numai să arăt bine. Că sunt complexată. Andreea iese și nemachiată din casă, însă eu nu pot” – spunea Lorena despre sora mai mare, pe vremea când Andreea începuse să-și facă primele intervenții estetice.

Andreea Tonciu are în plan noi operații estetice în valoare de 60.000 de euro

La începutul anului, fosta concurentă de la “Bravo, ai Stil!” mărturisea că vrea să-și facă schimbări estetice majore și și-a calculat deja și sumele de bani pe care va trebui să le cheltuiască.

Citeşte şi: Oana Roman, altercație cu o femeie pe stradă. Mioara Roman era cu ea și a tras o sperietură groaznică

Citeşte şi: Survivor 2022. Mama Andreei Tonciu, dezvăluiri emoționante despre fiica sa: „E o traumă pentru ea. Soțul ei e șocat!”

Citeşte şi: Dieta Amaliei Năstase dă rezultate deja: „În câteva zile am dat jos 3 kg”

Citeşte şi: Mircea Solcanu, de nerecunoscut într-o apariție televizată. Cum arată acum și în ce condiții trăiește fostul prezentator TV

Trebuie să mă operez să-mi fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani. Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție, vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes (n.r. intervenție estetică de alungire a formei ochilor), vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa. La nas nu mai vreau.

Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Mi-a luat șase ani să-mi fac rinoplastia pentru că mi-a fost frică – a spus Andreea Tonciu la Teo Show.

Foto – Facebook / captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter