Andreea Tonciu, pusă la zid după ce a postat o poză controversată cu fetița ei. „E prea mică pentru așa ceva!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 februarie 2021, 12:11

Andreea Tonciu (34 de ani) face ce face și mereu atrage atenția publicului. Mai nou a stârnit un val de controverse pe rețelele sociale după ce a postat o fotografie cu fetița ei, Rebecca, machiată. Fetița are vârsta de patru ani, iar cei care au văzut fotografia cu ea fardată, în special mămicile, i-au reproșat Andreei că a exagerat cu decizia de a-i face așa ceva copilului și i-au transmis diverse mesaje prin care au pus-o pe vedetă la zid.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Machiajul creează dependență. Fără nu o să îi mai placă și păcat pentru tenul ei și încrederea în sine”, „Când o să fie adolescentă nu cred că o să o mai prinzi pe acasă… Doar prin cluburi, pe manele, cu fel și fel de dubioși. După, să nu apari pe la tv să plângi din cauza ei”, „E prea mică pentru o a machia. Are timp!” – sunt doar câteva dintre comentariile internauților care dezaprobă gestul Andreei Tonciu.

Citeşte şi: Andreea Tonciu s-a schimbat total. La ce a renunțat de când a devenit mamă

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, sunt tare mândri de fetița lor și se implică foarte mult în a-i asigura tot ce este mai bun pentru o dezvoltare armonioasă și sănătoasă. De curând, Andreea și-a dat fiica la cursuri de înot, iar micuța este extrem de încântată de această activitate.

„Mă duc la grădi ca să fac înot. Astăzi fac înotul. Abia aștept, abia aștept”, spunea Rebecca, în urmă cu câteva săptămâni, într-un InstaStory postat de Andreea în online.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter