Sofia Vicoveanca, mesaj acid după ce s-a spus că are coronavirus

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 august 2021, 10:40
Sofia Vicoveanca a fost martora unui episod mai puțin plăcut. Cântăreața de muzică populară locuiește în Suceava, orașul cel mai afectat de coronavirus și aflat în acest moment în carantină totală, iar acest aspect i-a făcut pe mulți să se întrebe care este starea de sănătate a artistei.

De aici și până la lansarea unui zvon nefondat nu a mai fost decât un pas și astfel Sofia Vicoveanca, în vârstă de 78 de ani, a aflat din mediul online că este infectată cu coronavirus. Știrea falsă a alarmat pe toată lumea și mesajele au început să curgă, aspect care a făcut-i pe interpretă să ia atitudine și să transmită un mesaj pe contul său de Facebook: “Prieteni dragi, De 1 aprilie se fac farse… Ei, nu! Cineva a postat pe FB că S.V. (adică eu) este infectată cu virus în stare gravă… Acelui care a ‘scornit’ aşa o minciună, îi zic: ‘nu săpa groapa altuia, că pici în ea’… Eu respect toate sfaturile medicilor, mi-ați trimis multe comentarii (pt. care vă mulțumesc din inimă)… sunt ok!

Stau în casă, dar nu degeaba: citesc, desenez, scriu, ascult negativele cu noile cântece (habar n-aveți ce vă pregătesc)… şi stau de vorbă cu d-stră zilnic. Dacă vă este la îndemână (şi nu cer prea mult), puteți posta pe paginile d-stră acest mesaj… să ştie o lume ce jigodii se găsesc printre noi! Eu continui să vă țuc sufletul cu urări de bine, răbdare… şi Fruntea sus!”, – a scris Sofia Vicoveanca pe Facebook.

Citește și –  Sofia Vicoveanca, dramele din spatele zâmbetului său

Sofia Vicoveanca a fost căsătorită cu ziaristul Victor Micu, decedat în 2001. Rămasă văduvă la 60 de ani, artista nu s-a mai recăsătorit niciodată, dar s-a refugiat în muzică și în amintiri. Cei doi au împreună un băiat, pe Vlad Micu, în vârstă de 49 de ani, cu care artista are o relație foarte apropiată și deosebită.

Citește și – Dramele cumplite din viața Mariei Dragomiroiu

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter