Snoop Dogg, videoclip de la protestele din România

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 13 august 2018, 11:49
Rapperul american Snoop Dogg a distribuit pe rețele de socializare un videoclip de la protestele ce au avut loc în București. Și solistul trupei Sistem of a Down a transmis românilor un mesaj de încurajare.

Snoop Dogg, care urmează să concerteze în România la sfârșitul lunii august la Arenele Romane, a publicat pe contul său de Instagram o înregistrare de la protestele din Piața Victoriei, care surprinde un moment de violență dintre un jandarm și un tânăr protestar.

Videoclipul are peste 3,5 milioane de vizualizări la numai o zi de la publicare.

Yes. F. T. P.

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Rapperul american nu este singurul cântăreț renumit care face publice imagini de la protestele din România. Și solistul trupei Sistem of a Down, Serj Tankian, a transmis un mesaj de încurajare poporului român, prin intermediul rețelelor de socializare, odată cu distribuirea unui articol publicat de BBC despre oamenii răniţi în Piaţa Victoriei, scrie Adevărul.ro.

„Vreau să exprim sprijinul nostru, din suflet, tuturor fraţilor şi surorilor noastre din România ce luptă pentru justiţie şi un viitor mai bun al ţării lor. Vocile voastre au dus la schimbări în trecut şi o vor face din nou. Nu există nicio putere din lume care să frângă voinţa oamenilor, mai ales când o populaţie recurge la nesupunere civilă. Cu toată dragostea“, a fost mesajul lui Serj Tankian.

Citește și: 

Scriitorul V.S. Naipaul, laureat al premiului Nobel pentru literatură, a încetat din viață

Lavinia Petrea a născut. Prima imagine cu fetița prezentatoarei

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter