Smaranda, iubita lui Selly, criticată dur în mediul online. „Încalci niște reguli pe care noi, ceilalți, le respectăm”

De Unica.ro, pe
Smaranda, iubita vloggerului Selly, a fost criticată în mediul online, din cauza faptului că și-a dat masca jos pentru a face poze, în interiorul Facultății de Medicină, acolo unde este studentă.

Critica a venit chiar de la o colegă din cadrul facultății, cu câțiva ani mai mare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SMARANDA STIRBU (@smarandastirbu)

Iubita lui Selly are aproape jumătate de milion de urmăritori pe Instagram și s-a fotografiat în interiorul facultății, într-un laborator, atât cu mască, cât și fără mască. 40.000 de oameni i-au apreciat fotografiile, însă unul dintre mesaje a ieșit în evidență.

”Bună, sunt una dintre colegele tale de la UMF, cu câțiva ani mai mare, ce-i drept! Poza asta nu e ok.
Odată ce ai devenit studentă la facultatea asta, o reprezinți. Îi reprezinți în mai mică sau mai mare măsură imaginea și valorile. Nu mă voi lua de faptul că nu este voie să faci poze în laboratorul de anatomie, deloc, ci de faptul că faci o poză, în interior, în incinta facultății de medicină, FĂRĂ să porți mască.
Indiferent că au fost 2 secunde, 2 minute, că erai singură sau cu alte 20 de persoane în sală, nu transmiți un mesaj potrivit și încalci și niște reguli pe care noi, ceilalți colegi ai tăi, le respectăm, în facultate și în spitale.
Ai o comunitate numeroasă și ce le transmiți mai exact, dacă tu, studentă la medicină, în interiorul UMF, zâmbești la poză fără mască?
Îți spun eu: că e ok dacă mai dau și ei masca jos în spații închise când nu prea e lume care să ii vadă, că dacă nici noi, ăștia care ne facem doctori, nu respectăm regulile, ei de ce ar face-o?
În perioada asta, în care oricum suntem bubuiți de fake-news, este foarte important ca noi, ca și colectiv, să transmitem același mesaj, și anume că purtarea măștii este absolut necesară și obligatorie.
Mai ales tu, care ești model pentru atâtea fete și ai o comunitate atât de mare, probabil înțelegi ce valoare poate avea puterea exemplului”, a fost mesajul transmis în mediul online de colega Smarandei.

Tânăra nu i-a răspuns celei care i-a trimis acest mesaj însă câteva zeci de persoane au apreciat cuvintele colegei sale.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica! O găsești AICI!

Foto – instagram.com/smarandastirbu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter