Shania Twain a fost abuzată de tatăl vitreg în copilărie

De Oana Savin, pe
Cântăreața Shania Twain a dezvăluit că nu a avut o copilărie fericită, întrucât a fost abuzată atât sexual cât și fizic de către tatăl ei vitreg, Jerry Twain

.

Artista canadiană în vârstă de 52 de ani susține în cadrul unui interviu pentru The Guardian că a fost abuzată în copilărie, dar nu va da detalii referitoare la acea perioadă din viața ei.

Citește și: Cum arată cântăreața Shania Twain la 52 de ani

Nu mă deranjează să spun acest lucru deoarece consider că este important ca oamenii să înțeleagă că poți supraviețui acestor lucruri”, a declarat Twain.

Totuși, ea a afirmat că abuzurile au început în jurul vârstei de 10 ani.

Cred că abuzul sexual merge mână în mână cu cel fizic și psihologic atunci când este vorba de o persoană pe care o cunoști. Am învățat să o blochez”, a explicat ea.

Abuzatorii au nevoie să te manipuleze, fie că este înainte sau după abuz, și ceea ce mi-am spus a fost: Ok, este ceva în neregulă cu această persoană și acea persoană nu este bine”, a povestit cântăreața.

Citește și: Din oameni ai străzii au ajuns mari vedete. Vezi despre cine este vorba!

Shania nu și-a cunoscut tatăl biologic, iar tătl vitreg, Jerry, și mama sa, Sharon, au murit într-un accident de mașină în 1987.

Ea a explicat că nu a apelat la Protecția Copilului pentur a nu fi separată de familie.

M-am gândit: dacă merg la Protecția Copilului vom fi separați. Și nu puteam suporta gândul acesta, așa că am rămas împreună la bine și la greu”, a povestit Shania Twain.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter