Şerban Huidu, un personaj urmărit de ghinion sau un teribilist?

De Ileana Voicu Ghinea, pe

A trecut un an de la accidentul care i-a marcat viaţa lui Şerban Huidu şi a nenorocit 3 familii.
Totul se întâmpla într-o zi de 16 octombrie, când Huidu împreună cu familia şi bona se îndreptau dinspre Bucureşti spre Braşov. La ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în care se aflau trei persoane. Toţi cei trei ocupanţi au murit.

Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului, maşina condusă de Şerban Huidu rula cu 87 km/h, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 km/h. Maşina lui Huidu a intrat total pe contrasens, scria atunci Libertatea.ro.

După o serie întreagă de investigaţii şi rapoarte, pe 14 mai 2012, Huidu a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, iar judecătorii au decis că pedeapsa este de doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare.

De atunci şi până ieri Şerban Huidu a păstrat o discreţie totală. Nu a vorbit deloc cu presa, iar ieşirile publice au fost marcate de o discreţie absolută. Surprinzător, la un an si 2 săptămâni de la producerea incredibilului accident, Şerban Huidu a vorbit pentru prima data despre drama prin care a trecut. „Ceea ce s-a întâmplat… s-a întâmplat! Dar nu poţi să nu te implici pentru că nu ai cum. Pe de altă parte, însă, orice ai face, nu poţi să-i mai aduci înapoi. Orice ai face!. Motivarea sentinţei a fost foarte clară, în sensul că am un grad mic de culpă. Şi asta a dus la o concluzie foarte naşpa!…Dar a fost un grad mic de culpă!… Eu nu spun că sunt nevinovat, pentru că nu sunt!…Nu sunt!… Sunt vinovat, pentru că eram pe contrasens!…Din multe puncte de vedere!… Aşa am şi pledat. Numai că de aici până la a demoniza omul e o distanţă foarte mare!”, a declarat vedeta pentru ziarul Ring.

Omul Şerban Huidu îşi recunoaşte vina şi plăteşte, vedeta Şerban Huidu şi-a recunoscut vina şi s-a retras din activitate.

Departe de a se fi încheiat, scandalul dureros este susţinut încă de familiile victimelor care vor 800.000 de euro. „Cu familia care acum face cel mai mult scandal eu m-am întâlnit la o săptămână după (accident – n.r.). I-am ajutat cu multe, nu contează! Mai mult, le-am spus că până îşi iau banii de pe daune, măcar salariul omului să-l dau. Şi mi-au dat un cont, apoi l-au închis. Eu pun bani, cât avea domnul (n.r. – Ştefan Balog) respectiv salariu, în fiecare lună în acel cont. Şi acum pun bani, lună de lună, în contul acela!”, a lămurit Şerban Huidu.

Şerban Huidu, un tip urmărit de ghinion

Accidentul de maşină nu a fost singura dramă din viaţa fostului cârcotaş. Toată lumea a auzit de cumplitul accident pe care l-a trăit la schi, în Austria, pe 29 decembrie 2010. Atunci puţini au fost cei care au crezut că scapă, dar iată că şansa a fost de partea lui. Cu numai un an înainte, în 2009 – fix în locul în care s-a produs cumplitul accident de maşină – lui Şerban Huidu i s-a ridicat permisul de conducere pentru că a depăşit o coloană de maşini pe linia continuă, informeaza Mediafax.

Huidu a fost şi amendat, atât pentru încălcarea regulilor de circulaţie, cât şi pentru faptul că plăcuţa cu numărul de înmatriculare din spatele maşinii era murdară. El a plătit o amendă de 180 de lei. „Nu am semnat procesul-verbal, aşa că aştept să îmi vină acasă, prin poştă. E a doua oară în 14 ani de când conduc şi mi se suspendă permisul. Asta e, în cele 30 de zile voi merge cu taxiul”, declara atunci Huidu pentru Libertatea, potrivit ediţiei online din 28 ianuarie 2009.

Ce părere aveţi? Este Şerban Huidu un tip ghinionist sau îşi forţează norocul oricând are ocazia? Vă aştept pe pagina de Facebook Unica Online să discutăm despre acest subiect!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter