Ce salariu are Carmen Tănase. „Până la urmă, supraviețuiești”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 01 iulie 2022, 10:56

Carmen Tănase (61 de ani) a dezvăluit ce salariu are. Actrița a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, debutând pe scena teatrului în 1982. Între anii 1984 și 1990, a fost repartizată la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, ulterior angajându-se la Teatrul Odeon din București.

Ce salariu are Carmen Tănase. „Până la urmă, supraviețuiești”

Carmen a câștigat notorietate în anii 2000, datorită rolurilor din telenovelele și serialele: „Lacrimi de iubire” (2005-2006); Iubire ca-n filme (2006-2007); Inimă de țigan (2007-2008); Regina (2008-2009); State de România (2009-2010); Moștenirea (2010-2011); Pariu cu viața (2011-2013) și Fructul oprit (2018).

„Până la urmă, supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro, cam așa. Supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a declarat Carmen Tănase în podcastul găzduit de Lucian Viziru.

„Da, am avut perioade (n.red.: dificile din punct de vedere financiar). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a completat.

În aprilie 2022, actrița a dezvăluit că a avut o tumoră pe măduvă.

„Mă durea piciorul, îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis că e cu siguranță de la coloană. Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult”, a declarat actrița, la „Vorbește lumea”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ce regret are Carmen Tănase după decesul soțului ei, criticul de film Victor Parhon

Citește și: Carmen Tănase, despre facturile mari la energie electrică și gaze: „Sunt din ce în ce mai surprinsă”

Citește și: Carmen Tănase, despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei: „A fost un moment amar”

„După ce am stat 45 de minute acolo, mi-au zis să mai intru o dată și mi-au pus un grilaj pe cap. După, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă. Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: «Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă». Asta era acum trei ani”, a completat.

„Mi-au arătat-o.. măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și, dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”, a încheiat.

Soțul actriței, criticul de film Victor Parhon, s-a stins din viață în anul 2000, la vârsta de 57 de ani, răpus de cancer. Din mariajul lor a rezultat un fiu, Tudor Parhon.

„El era cu 17 ani mai mare. Da, am fost judecată, cum să nu, dar nu mi-a păsat. Nu mă îndrăgosteam greu, dar persoana trebuia să aibă simțul umorului. L-am testat pe Țucu, la umor și la rezistența la intemperii. (…) Trebuie să ai ce să vorbești cu un om. Eram și în aceeași meserie și aveam și același fel de a gândi. Ne-am și certat, dar discuțiile erau constructive”, a povestit actrița în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter