Carmen Tănase, despre facturile mari la energie electrică și gaze: „Sunt din ce în ce mai surprinsă”

De Unica.ro, pe

În contextul facturilor mari la energie electrică și gaze, Carmen Tănase (60 de ani) spune că este „din ce în ce mai surprinsă de lipsa de reacție a oamenilor”.

Carmen Tănase, despre facturile mari la energie electrică și gaze: „Sunt din ce în ce mai surprinsă”

„Cumva, suntem transformați toți, aproape toți, marea majoritate, în persoane vulnerabile, asistați social. Asta a făcut statul cu populația sa, în principiu plătitoare de taxe, adică o populație care își plătește existența. Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă. Vor să ne transforme pe toți în asistați social, în persoane vulnerabile. Trebuie să spunem stop. Brusc ne transformăm în asistați sociali! Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine”, a declarat Carmen Tănase la Antena 3, potrivit Click!.

„Am totul pe curent electric, și încălzire și tot, ca atare am trecut acolo un consum când m-am înscris la furnizorul la care sunt și probabil că va veni regularizarea aia sau cum se cheamă. Atunci o să fie crimă fatală. Până atunci, nu știu despre ce este vorba. Cât am trecut acolo, atât am plătit, atât am estimat, în sensul ăsta. Probabil că, în februarie sau în martie, o să fiu în pragul infarctului. Habar nu am, să vedem atunci”, a adăugat actrița.

„Lipsa de reacție nu mai pot să spun că mă enervează, mă surprinde, sunt din ce în ce mai surprinsă. Eu mă mir continuu, de vreo doi ani încoace, în general, de lipsa de reacție a oamenilor, așa că asta cu facturile… Dar probabil că, la un moment dat, lucrurile se vor agrava atât de tare încât mămăliga o să explodeze. Adică gluma se îngroașă din ce în ce mai tare și, la un moment dat, va fi lupta pentru supraviețuire și atunci probabil că se va reacționa”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Carmen Tănase, împotriva certificatului verde. Actrița nu vrea să se vaccineze anti-COVID-19

Ce regret are Carmen Tănase după decesul soțului ei

Cât despre o rezolvare, actrița a completat: „Soluție, acum în clipa aceasta, nu ar mai fi decât în unire. Dacă am fi uniți într-un singur gând, și anume acela că suntem nici măcar încet, ci cu repezeală decimați. Deci dacă am fi uniți, am avea o soluție”.

„Până nu suntem uniți și ne lăsăm dezbinați că suntem știrbi sau neștirbit, că suntem intelectuali sau mai prostănaci, că suntem vaccinați sau nevaccinați, că suntem privați sau de la stat, până nu înțelegem că astea sunt manipulări tocmai pentru a nu fi uniți, nu o să se rezolve absolut nimic. Când o să fim uniți și o să trecem toți în aceeași oală, atunci o să începem să discutăm, până atunci discuția este degeaba”, a mai spus.

Carmen Tănase nu este singura care a vorbit public despre mărirea facturilor la energie electrică și gaze. Intepreta de muzică populară Saveta Bogdan (76 de ani) a declarat recent că stă îmbrăcată în haine groase în casă, pentru a face economie. În plus, solista ia în considerare să plece din România la fiica ei, în SUA.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter