Rona Hartner, noi detalii despre starea sa de sănătate dezvăluite de Herve, logodnicul său

De Mădălina Manole, pe
Rona Hartner a trecut zilele trecute printr-o operație de extirpare a unei tumori descoperite la colon. Intervenția chirurgicală a fost una destul de complicată, însă a fost depășită cu mine de îndrăgita actriță.

Rona Hartner, în vârstă de 45 de ani,  și-a ținut la curent fanii prin postări pe rețelele de socializare, dar și prin intermediul lui Herve, logodnicul său„Se simțea ceva mai rău de câteva săptămâni. Se simțea obosită. La analize nu mai ieșea nimic care să zică că e grav. Pe măsură ce trecea ziele, starea ei se înrăutățea și am decis să mergem la spital. Au făcut analize și au detectat o tumoare. Când o persoană dragă trece prin așa ceva, te doare sufletul”, – a declarat Herve în cadrul emisiunii Teo Show

Rona Hartner, noi detalii despre starea sa de sănătate dezvăluite de Herve, logodnicul său

Rona Hartner se află în continuare internată, însă starea sa de sănătate este una bună și imediat ce va ieși din spital își va continua activitățile:  Rona se simte chiar mai bine decât înainte, pentru că avea răul acesta în interior și acum nu mai există. Deci atât mental, cât și fizic, și mi s-a părut strălucitoare, pentru că era eliberată de ceva, de acel rău care dormita în interiorul ei, o obosea, acum e eliberată. Se simte foarte bine, mai bine ca niciodată. Această operație a fost pentru ea un nou început. A conștientizat că trebuie să trăiască viața mai destinsă… Va trece perioada de covalescență, se va simți mai bine. Noi doi ne dorim să cântăm muzică, să revenim pe micile ecrane. Nu știm în câte zile va putea reveni pe scenă, cred că va mai sta o săptămână în spital”, – a încheiat logodnicul Ronei Hartner.

Rona Hartner și Herve sunt împreună de mai multe luni de zile și sunt hotărâți să-și unească destinele în luna mai a acestui an. Actrița a mai fost căsătorită până în 2008 cu actorul Rocco Sedano împreună cu care are o fată, pe Rita Sumalya, în vârstă de 10 ani.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter