DJ-ița Mădălina Vintilă, „In the mood for La Dolce Vita”

DJ-ița Mădălina Vintilă a făcut în aceste zile o ședință foto deosebită: cu ocazia târgului de modă „V for Vintage”, Mădălinei i s-a propus de către Fe[Male] să se transpună în imaginea vintage, „In the mood for La Dolce Vita”, iar rezultatul a fost unul neașteptat și pentru ea.

„Experiența aceasta a fost una inedită pentru mine. A fost prima dată când am pozat în hainele unui designer, pentru o ocazie specială și mă bucur din suflet că am făcut parte din acest proiect.” – declară Mădălina.

DJ-ița Profm a purtat creațiile designerului George Călin și stilul vintage o prinde atât de bine, de parcă hainele ar fi fost create special pentru ea.

„M-am simțit exact ca în anii 60′, colorată, feminină, puternică și sensibilă în același timp”, explică Mădălina care susține că nu a fost chiar ușor, mai ales că a făcute pozele afară și a tremurat puțin, dar a meritat efortul.
DJ-ița Mădălina Vintilă, „In the mood for La Dolce Vita”

Cei care vor să o vadă și să o cunoască pe Mădălina Vintilă nu trebuie să rateze ediția preview „V for Vintage” care are loc sâmbăta această, pe 31 Martie, de la ora 12.00 la Cafe Antipa pentru că Dj-ița va fi prezentă.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter