Catrinel Sandu a îndeplinit ultima dorință a tatălui său. Ce i-a cerut acesta să facă

De Mădălina Manole, pe
Catrinel Sandu i-a îndeplinit ultima dorință tatălui său. Acesta s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni, însă înainte să moară și-a rugat fiica să-l incinereze și apoi să-i împrăștie cenușa în anumite locuri.

Catrinel Sandu a urmat întocmai voința tatălui său care a vrut ca cenuşa sa să fie împrăştiată în trei locuri: în curtea casei, la Sarmisegetuza, dar şi în Ocean. Aceasta a început traseul și prima oară a împrăștiat o parte din cenușă în curtea casei: „Prima dorinţă îndeplinită… Te iubesc tata şi îmi este tare dor de tine”, – a scris Catrinel Sandu în dreptul fotografiei cu locul în care a împrăștiat cenușa tatălui ei.

Catrinel Sandu a îndeplinit ultima dorință a tatălui său. Ce i-a cerut acesta să facă

Mama lui Catrinel Sandu a scris, de asemenea, un mesaj emoționant: „O parte din tine, dragul meu soţ, este aşa cum ai vrut tu. Acolo la moşie, locul care ţi-a plăcut mult şi care în memoria ta nu se va înstrăina niciodată. Odihneşte-te în pace!”, – a scris și Mia Sandu pe contul de Facebook.

Catrinel Sandu, în vârstă de 41 de ani, a divorțat de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe, pe Sara și Lara. Micuțele trăiesc în acest moment cu mama lor în Sarasota, Florida, alături de Steve, în vârstă de 45 de ani, viitorul soț al lui Catrinel Sandu, de profesie medic stomatolog. La rândul său, acesta are doi băieți dintr-o căsnicie anterioară.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter