Alexandra Stan a primit un mărțișor special de la CRBL

De Dana Musceleanu, pe

De 1 martie CRBL a avut-o pe Alexandra Stan invitată în studioului emisiunii pe care o prezintă. Cu această ocazie i-a confecționat un mărțișor special, a bătut-o la un joc de table, a invitat-o la dans și a provocat-o să cânte în duet cu el…
Imediat ce a aflat care este invitata lui în studiou, original, CRBL nu a stat mult pe gânduri și i-a „construit un martisor” special: o hârtie de 100 de dolari cu poza lui și mesajul „Deocamdata atât. Cu milioanele te descurci tu”, făcând aluzie la ultimul hit al artistei, One Million (1.000.000), piesă ascultată de milioane de fani în toată lumea.

Aceasta nu a fost însă singură surpriză pregătită de CRBL pentru Alexandra. El a provocat-o și la o partidă de table, pentru că a aflat de la prieteni că este foarte talentată la acest joc, și s-a convins de asta pe propia piele, pierzând la mustața ce-i drept.. sau mai bine zis la „marti”.

Totodată, CRBL a felicitat-o pe Alexandra Stan și pentru că este singura artistă din România, nominalizată la Miami Winter Music Conference 2012, după care a scos-o la dans, și nu orice fel de dans. Au dansat rând pe rând pe hit-urile: Macarena, Lambada, Ai Se Eu Te Pego și Menaito.

La final de emisiune, CRBL și Alexandra Stan s-au ținut de promisiune și au cântat împreună, ultimul hit al lui CRBL, K-Boom, cât și pe binecunoscuta piesă a Alexandrei Stan, One Million.
foto credit: ProFM

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter