Fără complexe! Vezi care e rochia preferată a vedetelor grăsuţe!

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 23 martie 2022, 16:00

O rochie foarte strâmtă nu se potriveşte doar siluetelor de manechin. Cel puţin aşa cred vedetele grăsuţe, care poartă poartă adesea rochia bandaj Herve Leger.
Cea mai recentă astfel de apariţie este Kelly Clarkson, care a purtat rochia bandaj la un show susţinut aseară la târgul de gadget-uri de la Las Vegas. Vedeta care are de mult timp probleme cu greutatea nu pare să fie deloc complexată, aşa că a decis să-şi arate formele mai mult decât voluptoase în această rochie foarte strâmtă. Creaţia albastru regal care costă peste 1000 de dolari nu a fost prima de acest gen purtată de Kelly. Ea a mai apărut într-o rochie bandaj portocalie acum câteva luni la „X Factor” în SUA.
De curând, şi Cristina Aguilera a apărut într-o rochie bandaj pe scena American Music Award, un act de curaj, am putea spune, având în vedere că diva are destule kilograme în plus.
Cristina Aguilera, Kelly Clarkson in rochia bandaj Herve Leger
Rochia bandaj Herve Leger este modelul preferat de divele voluptoase, precum Jennifer Lopez, Kate Winslet, Kim Kardashian sau Jennifer Love Hewitt. Kim dovedeşte că şi o femeie cu forme apetisante poate arăta foarte bine în rochia strâmtă. Iar Jennifer Love Hewitt a fost fotografiată de multe ori într-o astfel de creaţie, semn că nici ea nu este complexată.
Jennifer Love Hewitt, Kim Kardashian in rochia bandaj Herve Leger
Vezi cum arată şi alte vedete în rochia bandaj!
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter