Rihanna, Sia, Maroon 5, Enrique Iglesias concertează în România anul acesta

De Simona Josan, pe Ultimul update Marți, 19 aprilie 2016, 13:20
Anul 2016  este pentru românii amatori de muzică bună unul cu noroc. Nume mari ale industriei muzicale internaționale au fost anunțate în lineup-ul câtorva dintre festivalurile deja cu tradiție de la noi.

Va fi o vară plină și, ca niciodată până acum, pe scenele din București și din țară vor cânta foarte mulți artiști pe care mulți dintre noi i-am așteptat cu sufletul la gură.

Iată care sunt cei mai tari muzicieni care vor cânta la noi!

Enrique Iglesias – 12 mai, Romexpo, Pavilion Central, 20.00

Artist cu 150 de hituri numărul 1 în clasamentele Billboard din America, Enrique Iglesias (40 de ani) este cel de-al treilea fiu, șil cel mai mic, al renumitului cântăreț latino Julio Iglesias. Încoronat drept ”Regele muzicii Pop Latino”, Enrique a trăit după divorțul părinților săi, în 1979, în Spania, însă în 1986 a fost nevoit să plece la tatăl său în Miami după ce bunicul matern al cântărețului a fost răpit de gruparea teroristă bască ETA. Siguranța sa era în pericol, așa că artistul a fost trimis să stea cu Julio Iglesias. S-a lansat în muzică după ce a împrumutat bani de la bona lui, pentru a înregistra un demo. Artistul nu voia ca tatăl său să știe despre planurile sale sau ca numele lui să-i influențeze ascensiunea. Bilete pe eventim.ro.

Maroon 5 – 5 iunie, Piața Constituției, București, ora 20.00

În piața Constituției se vor auzi pe 5 iunie hiturilor unora  dintre cei mai pe val artiști ai momentului, Adam Levine și compania. Semnificația numelui trupei, Maroon 5, este încă un mister neelucidat, pentru că Adam, liderul bandu-ului, preferă să nu dezvăluie acest secret. Totuși, trupa s-a numit Maroon 5 după ce în componența ei a venit un al cincilea membru. Sunt zvonuri că numele ”Maroon” vine de la culorile mascotei uneia dintre școlile la care unul dintre membrii formației au învățat și care avea două culori: alb și maron.  Bilete pe eventim.ro, eventuria.ro, iconcert.ro.

Hollywood Vampires – 6 iunie, Romexpo, Parcarea C, ora 18.00

Fanele lui Johnny Depp vor avea ocazia să-l vadă pe marele actor într-o altfel de ipostază, aceea de muzician. Artistul face parte, din 2015, din trupa Hollywood Vampires, formată din alte două legende ale muzicii rock, Alice Cooper și Joe Perry (Aerosmith). În formație, ”căpitanul Jack Sparrow” cântă la chitară și face backing vocals. Bilete pe eventim.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter