Revista Unica de august este aici! INNA, sexy, fresh și plină de surprize pe copertă

De Bianca Prangate pe Ultimul update Joi, 22 iulie 2021, 10:05
Revista Unica de august se găsește acum la chioșcuri! Pe copertă o avem pe INNA, într-o ipostază sexy și care radiază încredere, așa cum ne-a obișnuit.
Revista Unica de august este aici! INNA, sexy, fresh și plină de surprize pe copertă

La 34 de ani, INNA își păstrează fără efort setea de viață și curiozitatea specifice copiilor. Dincolo de asta însă, este o femeie care știe ce își dorește, o artistă neobosită și o parteneră de viață de vis. În cadrul ediției Unica de august, INNA ne-a oferit un interviu în exclusivitate, în care ne-a purtat prin mai multe paliere din viața ei: temeri, planuri, rolul ei de detectiv la „Masked Singer România” și viața ei amoroasă.

Când am întrebat-o cum ar începe un film despre viața ei, ea ne-a povestit: „Aș începe filmul cu o scenă cu mine din prezent, încrezătoare și liniștită, recunoscătoare pentru toate reușitele și lucrurile frumoase din viața mea, oamenii pe care îi am alături și fericirea de a face ceea ce îmi doresc în fiecare zi. Trăiesc una dintre perioadele frumoase din viața mea, cu multe proiecte, multă muzică de împărtășit. Mi-e bine”.

Numărul de august al revistei Unica se concentrează foarte multe pe tot ce înseamnă simț estetic: de la coperta inedită, misterioasă, și până la subiectele pe care le-am pregătit pentru tine.

Unica de august îți aduce interviuri care te vor ajuta să nu te plictisești pe plajă

În ediția de august a revistei Unica, interviurile pe care le-am pregătit sunt nu doar intrigante, ci ne amintesc de importanța artei și esteticului în viața de zi cu zi. Andreea Marin ne-a povestit în detaliu despre pasiunea ei pentru design, care au ghidat-o atât în punerea pe picioare a Creative Hub, cât și a renovării casei ei.

Totodată, Jorge ne-a vorbit deschis despre provocările vieții de artist, despre iluzii, despre experiențele din viața unui veritabil om de entertainment, și despre familie – atât din perspectiva de soț, cât și de tată.

Și Ofelia Popii a vorbit cu noi, frumoasa și talentata actriță arătându-ne că viața de actor nu este un moft, ci o chemare din adâncul sufletului. Ne-a lăsat să o descoperim, strat cu strat, de la personajele pe care le interpretează pe scenă și până la cine este ea când toate măștile dispar.

Și pentru că Unica de august se concentrează mult pe partea de design interior, i-am luat la întrebări pe trei oameni de bază în acest domeniu: Cosmin Florea, Alina Vîlcu și Sergiu Călifar. Cosmin este un one-man show: designer de interior, scenograf, stilist, ceramist și nu numai. La rândul ei, Alina este arhitect, dar și vedetă, mulțumită prezenței ei de neuitat în emisiunea „Visuri la cheie”. Sergiu este fondatorul Pure-Mess Design și unul dintre cei mai buni arhitecți de design interior ai generației sale.

Subiecte care te vor fascina de la prima până la ultima pagină

Totodată, în ediția revistei Unica de august vei găsi tot felul de materiale care să îți capteze atenția, subiectele variind în funcție de zona ta de interes. De la beauty, fashion și muzică și până la copii și diete sănătoase, vei găsi câte ceva din toate.

Pentru că ne pasionează tot ce ține de frumusețe și modă, numărul acesta ne-am întrecut pe noi și am încropit un ghid cu 50 de sfaturi de skincare recomandate de dermatologi, îngrijire a părului și make-up, la care să apelezi oricând te afli într-o dilemă. De asemenea, am ținut cont de faptul că tot mai multe companii își cheamă angajații înapoi la birou, așa că vei găsi în paginile revistei și idei de ținute pentru această ocazie.

Anul acesta nu putem să nu ne bucurăm de faptul că viața pare o idee mai normală – în acest sens, festivalurile s-au întors! Organizatoarele celor mai apreciate festivaluri de la noi (Untold, Neversea, Electric Castle și nu numai) nu s-au sfiit să ne destăinuie cum este această schimbare pentru ele, în cadrul rubricii Lumea lu’ Tache.

Cu atâtea evenimente și cu revenirea la o oarecare normalitate de altădată, este ușor să cădem plasă multitasking-ului. Dacă și tu ai tendința să faci mai multe lucruri deodată, îmbinând grija pentru muncă cu grija pentru copii și pentru viața personală, în speranța de a fi mai eficientă, atunci află că poate e bine să iei o pauză – și nu o spunem noi, o spune Elena Căpruciu, Life & Business MasterCoach.

Nu în cele din urmă, știm ce efect a avut pandemia asupra multor oameni: a venit cu câteva kilograme în plus la pachet. Așa că luna aceasta vorbim despre Psiho-Dietă, metoda revoluționară de slăbire cu ajutorul minții, care te poate ajuta să dai jos 10 kilograme în decurs de două luni.

Revista Unica se găsește din 22 iulie la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto copertă: Raluca Mărgescu

Make-up: Anca Buldur

Hair Style: Adonis Enache (Balmain Hair Couture Ambassador, Endorphin Lab)

Styling: RDStyling

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter