Inna, de urgență la spital. Ce a pățit artista

De Unica.ro, pe

Inna a ajuns de urgență la spital, unde medicii i-au administrat perfuzii. Cântăreața se resimte după o perioadă extrem de aglomerată din punct de vedere profesional.

Inna și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a ajuns de urgență la o unitate medicală din cauza epuizării. Artista a publicat o fotografie de pe patul de spital, în timp ce i se administra o perfuzie și a mărturisit că va lua o pauză până își revine.

Suprasolicitată. Deconectată până când mă voi recupera, a explicat artista.

Citește și: Lourdes, fiica Madonnei, aparițe provocatoare într-un body transparent

Adelina Pestrițu, criticată dur pentru banii cheltuiți pe o lenjerie de pat

“Dacă a trecut de o anumită vârstă, ce, o femeie nu mai are voie să iubească, să facă sex?”. Dana Săvuică, mesaj pentru românii care critică femeile, în funcție de vârstă

Lidia Buble, de nerecunoscut în vacanță în Grecia. „Am crezut că erai Cristina Ich”

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar se bucură de un succes răsunător și în afara țării. A concertat peste tot în lume și are foarte mulți fani. Artista care s-a clasat pe primul loc în topul Billboard cu piesa „Hot” și a fost nominalizată la premiile MTV Best European Act, a înregistrat nu mai puțin de 10 miliarde de vizualizări și stream-uri pe platformele de difuzare. Piesele ei au zeci, chiar sute de milioane de vizualizări pe YouToube.

Dumnezeu m-a ajutat foarte mult. Eu sunt chiar un exemplu că există pentru că am ajuns până aici fără să am o situaţie financiară care să-mi permită să pot să-mi cumpăr succesul. Tot ce mi se întâmplă e de la Dumnezeu, spunea Inna, potrivit radioimpuls.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter