Regina Elisabeta, pentru prima dată la „London Fashion Week”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 21 februarie 2018, 13:48
Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost pentru prima dată prezentă la un show de modă marca Fashion Week, mai exact la London Fashion Week, Săptămâna Modei de la Londra.

Regina Angliei a stat chiar în primul rând, alături de Anna Wintour, editorul Vogue SUA, și a urmărit cu deosebit interes prezentarea de modă. În vârstă de 91 de ani, Regina Elisabeta a fost o surpriză pentru toți invitații prezenți la eveniment, cu atât mai mult cu cât participarea acesteia a fost ținută secretă până în ultima clipă.

Regina Elizabeta la London Fashion Week

Cu această ocazie, îndrăgitul monarh a înmânat Premiul Regina Elisabetha a II-a pentru Design Britanic unuia dintre cei mai emblematici creatori de modă ai Marii Britanii, Richard Quinn.

Regina Elizabeta premiu

Este binecunoscut faptul că Regina Elisabeta este mare fan al designerului Angela Kelly, cea care, de altfel, i-a creat și ținuta pentru London Fashion Week și, totodată a stat de cealaltă parte a sa și a avut și inițiativa decernării acestui premiu.

Regina Elizabeta si Anna Wintour saptamana modei londra

Regina a purtat o rochie cu jachetă de tweed albastru deschis cu cristale Swarovski la care a asortat o broșă și o pereche de cercei clasici, o geantă și mănuși negre.

Citește și – De ce Regina Elisabeta a II-a nu își serbează niciodată ziua de naștere

Citește și – Cum se folosește Regina Elisabeta de poșetă pentru a trimite mesaje secrete personalului ei

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter