Îl recunoşti? Vezi ce actor celebru arăta aşa în tinereţe!

De Erika Chivu, pe

Odată cu trecerea anilor a început să arate tot mai bine. Acum are 43 de ani, dar este mai sexy decât la 28, când a fost făcută poza de mai jos.
În filmul „Perdita Durango”, Javier Bardem nu prea semăna cu bărbatul sexy de azi la care visează toate femeile. Şi nici la 30 de ani, când juca în „Carne Tremula” nu arăta mai bine.
javier bardem
Dar pe măsură ce au trecut anii, Javier Bardem s-a transformat într-o apariţie spectaculoasă, care atrage toate pirivirile feminine. În plus, odată cu rolul din „No Country for Old Men” a cunoscut succesul internaţional ca actor, iar acum a ajuns să joace într-un blockbuster ca „Skyfall”, cel mai recent film al seriei James Bond, în care interpretează personajul negativ.
javier bardem
Odată cu vârsta a venit şi împlinirea personală. Javer Bardem este căsătorit din 2010 cu Penelope Cruz, pe care a cunoscut-o la filmările pentru „Vicky Cristina Barcelona”. Cei doi au un băieţel şi sunt foarte secretoşi când vorba de viaţa lor privată.
javier bardem si daniel craig
Ieri, Javier Bardem a fost prezent la premiera spaniolă a filmului „Skyfall” alături de Daniel Craig, interpretul lui James Bond şi de celelalte vedete ale filmului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter