Daniel Craig, apariție rară alături de fata cea mare pe covorul roșu. Cum arată și cu ce se ocupă tânăra

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 01 octombrie 2021, 18:34

La sfârșitul lunii septembrie, în Londra, a avut loc lansarea peliculei “No time to die”, cel de-al 25-lea film Bond. Lansarea filmului, care îl are ca protagonist pe actorul britanic Daniel Craig (53 de ani), a fost amânată de trei ori din cauza pandemiei de COVID-19.

Daniel Craig a intrat prima oară în pielea personajului James Bond în 2006, în “Casino Royale”. Acum, la 15 ani de la debutul său ca agent 007, Daniel s-a declarat mulțumit că s-a putut finaliza și acest proiect, având în vedere restricțiile împuse de pandemie.

“Este o mare ușurare. A fost important pentru mine să vin și să sărbătoresc alături de ceilalți actori și de echipa de filmare și să îl aducem în cinematografe, iar noi suntem aici. Acum un an nu credeam că se va întâmpla asta”, a spus actorul, potrivit publicațiilor internaționale.

La marele eveniment, Daniel a venit însoțit de fiica sa mare, Ella, pe care o are cu fosta soție, Fiona Loudon. Daniel Craig este acum căsătorit cu actrița Rachel Weisz, împreună cu care are o fetiță, de trei ani.

Fata cea mare, Ella Louton (29 de ani), este și ea actriță și a jucat în producții precum “Trauma is a time machine”, “The Vizitant” sau “Maneater”.

Citeşte şi: Vărul Monicăi Bîrlădeanu s-a trezit din comă după ce actrița i-a citit, zile în șir, Psalmii

Citeşte şi: Linda Evangelista, de nerecunoscut după ultimele intervenții estetice: „Am fost desfigurată cu brutalitate!”

Citeşte şi: Jean Gavril a devenit tată pentru prima oară. Ce nume a ales artistul pentru fetița lui

Citeşte şi: Cum a dat jos Adriana Bahmuțeanu aproape 20 kg: „E ultima invenție în materie de slăbit! E brevetată!”

Ella, care i-a moștenit tatălui nu doar talentul actoricesc, dar și ochii albaștri, nu apare des în public în prezența părintelui ei, dar de data aceasta i-a uimit pe toți cu apariția ei sofisticată, în ton cu natura evenimentului. Fiica lui Daniel Craig a purtat un costum negru, șic, cu pantaloni, sacou și o cămașă albă din mătase. Ținuta a fost accesorizată cu un colier cu diamante și smaralde și cu un machiaj elegant.

Vezi cum arată Ella, fata cea mare a lui Daniel Craig, în galeria foto de mai sus.

Ella a ținut să-și felicite tată și în mediul online, prin intermediul rețelelor de socializare și a postat pe pagina sa de Instagram următorul mesaj:

“Am stat în loja regală ca să-l urmăresc pe tata cum dă lovitura ca Bond pentru ultima oară. Sunt foarte mândră de el. Atâția ani? Doamne, sunt foarte recunoscătoare familiei Bond și le transmit felicitări. Acest film este aur curat.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter