Rapperul american Young Dolph, împușcat mortal la 36 de ani

De Unica.ro, pe

Rapperul american Young Dolph a murit la vârsta de 36 de ani. Artistul, pe numele real Adolph Robert Thornton Jr. a fost împușcat mortal în fața unei patiserii din Memphis, Tennessee, în timp ce se îndrepta spre un eveniment anual, de Ziua Recunoștinței. Cântărețul se oprise la patiserie să cumpere fursecuri când a fost ucis.

Șeful poliției din Memphis, CJ Davis, a declarat că oamenii legii au răspuns uni apel legat de un atac cu o armă de foc, la ora locală 12:24, în sud-estul centrului Memphis. Victima, identificată ca Torhnton Jr., nu a mai fi putut fi salvată de echipajele medicale care au ajuns la fața locului, potrivit presei internaționale.

Citeşte şi: De ce vrea Aurel Pădureanu să o deshumeze pe Cornelia Catanga: „E de neiertat, nu se poate așa ceva!”

Citeşte şi: Actorul Heath Freeman a murit la 41 de ani

Citeşte şi: Mirela Petrean a făcut tratamentul cu oxigen hiperbar la fel ca Mîțu Stoian: „Unii acuzau dureri mari de urechi”

Citeşte şi: Raluca Bădulescu, dosar penal pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive

Potrivit anchetatorilor, motivul atacului nu este clar, iar acum se desfășoară o anchetă pentru elucidarea cazului.

Young Dolph a mai fost victima a două atacuri armate în 2017, unul petrecut în Carolina de Nord, când un individ a tras peste 100 de gloanțe într-un SUV blindat în care el se afla, iar altul în Los Angeles , când a fost rănit grav după ce o persoană l-a împușcat.

Foto- Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter