Raluca Lăzăruţ: „Există bărbatul perfect, iar eu l-am găsit!”

De Iulia Şerban, pe

Raluca Lăzăruţ, noua vedetă a Ştirilor Kanal D, a vorbit, în exclusivitate, pentru unica.ro despre cum se menţine în formă şi ce designeri preferă.
Felicitări! Am înţeles că de acum înainte te vom vedea la pupitrul ştirilor Kanal D.

Saru’mâna! Vă aştept cu tot dragul şi cu zâmbetul din dotare, la Ştirile prânzului, de la ora 12.30, în timpul săptămânii, la Kanal D.

Cum de te-ai întors la pupitrul ştirilor după ce ai prezentat o emisiune de divertisment?

N-a fost o mişcare premeditată. De fapt, viaţa adevărată e ceea ce se întâmplă cât tu îţi faci planuri. Şi cred că schimbarea n-a fost întâmplătoare, am avut un vibe extrem de bun când mi s-a propus să mă întorc la ştiri, iar decizia de a accepta noul proiect, deşi nu a fost singura propunere din această perioadă, a venit pe loc, m-a luat şi pe mine prin surprindere, a venit din suflet, a fost deci o decizie bună, iar acum vă pot confirma asta. Familia Kanal D m-a primit într-un mod cum nu mă aşteptam şi am parte de o echipă minunată, deci cu siguranţă e începutul unei frumoase prietenii! (râde).
Raluca Lăzăruţ: „Există bărbatul perfect, iar eu l-am găsit!”

Ţi-am simţit lipsa. Ce ai făcut în perioada aceasta de pauză, în care nu te-am văzut la televizor?

Mulţumesc că spui asta, şi eu am simţit nevoia să mă întorc, dar asta nu înseamnă că nu mi-a prins bine o mică pauză şi o schimbare. M-am rezumat la excursii de câteva zile în tot acest timp. Aşa că aceste trei luni de pauză au venit ca o binecuvântare, am reusit să mă bucur de timpul liber de care dispuneam. Mi-am găsit în sfarşit timp să-mi fac un blog (www.raluca-lazarut.ro). Am avut si o experienta foarte interesantă la Barcelona, unde am fost invitată la una din cele mai fastuoase prezentări de modă Europa, un eveniment  extrem de elegant şi de bine organizat, de departe cel mai frumos la care am avut ocazia să particip până în prezent şi care a culminat cu o cină festivă la reşedinţa regelui Juan Carlos, din Barcelona.

Cititoarele unica.ro vor să ştie cum te menţii în formă. Care sunt secretele tale?

Cu riscul de a suna a stereotipie, dacă te simţi bine pe interior, asta se vede pe exterior, când esti fericită, radiezi şi mai poţi să faci ceva ca să arăţi bine, să zâmbeşti! Surâsul e cel mai economic mod pentru a-ţi îmbunătaţi aspectul. În ceea ce priveste forma fizică, am încercat tot felul de activitaţi, cu unele m-am identificat extraordinar, unele nu mi-au plăcut deloc. De exemplu, nu-mi place patinajul, nici mersul pe role, dar ador schi-ul. Nu-mi place zumba, aerobicul, tae-bo, dar sunt o împătimită a orelor de spinning, pilates, port de bras şi yoga. M-am obişnuit să fac de două ori pe săptămână mişcare şi mă simt extrem de tonică în zilele respective. Din punct de vedere al alimentaţiei, vă spun cu mâna pe inimă că nu mă abţin de la nimic, dar nici nu exagerez. Mănânc toate felurile de carne, legume, brânzeturi, făinoase, dulciuri, dar cu masură. 

Foarte multe vedete autohtone ocolesc magazinele din România şi preferă să meargă la cumpărături pe melaguri străine. Tu unde obişnuieşti să-ţi faci cumpărăturile?

N-am mers niciodată special în străinătate pentru cumpărături, dar profit de o vacanţă, o vizită sau o călătorie pe meleaguri străine, să-mi satisfac căte o placere vestimentară. În general obişnuiesc să-mi fac cumpărăturile on-line, îmi ştiu deja măsurile la majoritatea brandurilor şi nu dau greş, am devenit experta!

Te consideri un fashion victim?

Da’ de unde…n-am fost şi n-o sa fiu niciodată adepta sloganului „shop til you drop”. Îmi place să-mi cumpăr accesorii de calitate, o fac pentru propria bucurie, nu pentru a le purta ostentativ pe la evenimente, şi nu fac o tragedie când nu-mi permit sau nu găsesc ce-mi place. În general nu iau hainele prea in serios şi nu mă iau pe mine prea in serios când imi fac ţinutele, hainele sunt făcute să te reprezinte.

Ce părere ai despre designeri români? Crezi că sunt pe drumul cel bun?

Uitându-mă la întreaga perioadă de după Revoluţie şi până acum, cred că ultimii ani au fost definitorii pentru designerii români, sunt din ce în ce mai intuitivi, mai inventivi, mai curajoşi, mai valoroşi.  Mă simt asa de mândră că îi cunosc şi că am ocazia să port creaţiile tinerilor designeri care s-au impus aşa de frumos atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Ador Rhea Costa şi Maria Lucian Hohan, îmi place mult Eva Culture, Stephan Pelger, Ingrid Vlasov, Dana Budeanu şi Kinga Varga.

Cum ai descrie bărbatul ideal? Există aşa ceva?

Există. Îi mulţumesc că există. Îi multumesc pentru cum sunt eu când sunt cu el.

Care este principiul după care te-ai ghidat întotdeauna în viaţă?

Nu trebuie să mă compar cu ceea ce pot alţii mai bine să facă, ci cu ceea ce pot eu sa fac. Şi că sunt un stăpân al schimbării, nu o victima a ei!

Un sfat pentru cititoarele unica.ro
Să nu uite niciodată ce şi-au dorit când n-aveau habar cum se poate vreodată întâmpla asta. E unul din cele mai frumoase sentimente.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter