Raluca de la Bambi, petrecere de Florii deasupra Bucureştiului

De Unica.ro, pe

Într-o zi în care nu se aştepta la nimic ieşit din comun, Raluca Tănase a avut parte de cea mai frumoasă petrecere a anului, organizată special pentru ea. „Capul răutăţilor” a fost Denisa, sora ei mai mică şi colega sa din trupa Bambi, duet ce le-a consacrat pe cele două fete pe scena muzicii pop româneşti.
Pentru că ziua de naştere a Ralucăi este pe 2 ianuarie, zi când nu reuşeşte niciodată să îşi strângă toţi prietenii la un loc, majoritatea fiind plecaţi în vacanţa de iarnă, Denisa s-a gândit să îşi sărbătorască sora în preajma zilei de Florii când toţi cei cu nume de floare îşi sărbătoresc onomastica.

Astfel, Ralucăi i-a fost organizat o mega petrecere, într-un restaurant de lux din buricul Bucureştiului situat la etajul 15 dintr-un bloc din oţel. Printre invitaţii la petrecere s-au aflat Julia Jianu, Annes, Cristi Faur, Maria Secrieru de la MasterChef, Gabi Bădălău, make up artistul Miki Ioniţă, trupa Autentic, pictorul Lucian Brumă sau medicul vedetelor Mirela Miertoiu. „Îi mulţumesc din suflet Denisei că s-a gândit să-mi organizeze o surpriză atât de frumoasă. O iubesc nespus de mult, ea şi părinţii mei însemnând totul pentru mine”, a declarat Raluca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter