Prima imagine cu fetița Cameliei Potec

De Mădălina Manole, pe
Camelia Potec a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu o săptămână, atunci când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Vestea a fost dată la momentul respectiv de prietena ei, Roxana Ciuhulescu.

Camelia Potec, în vârstă de 36 de ani, a decis să le facă fanilor cunoștință cu fetița sa și a publicat prima imagine cu micuța pe conturile de socializare. Aceasta va fi botezată cu numele Caelia Ioana: „Astăzi am împlinit o săptămână și am decis împreună să vă salutăm. Chiar dacă am avut o săptămână mai grea de acomodare, acum suntem bine și ne pregătim să plecăm spre casă. Abia așteptăm să ne cunoaștem toți membrii familiei, nașii, prietenii și să creștem ca să facem mișcare” – a scris Camelia Potec pe pagina sa.

Camelia Potec poza fetita

Camelia Potec și iubitul său se vor căsători anul viitor. Sportiva a rămas însărcinată la şase luni după ce l-a întâlnit  şi la o lună după ce acesta a cerut-o în căsătorie.

Camelia Potec este născută pe 19 februarie 1982, la Brăila. La Jocurile Olimpice din 2014, de la Atena, ea a câștigat medalia de aur la 200 metri liber. În plus, de-a lungul anilor, Camelia Potec a strâns în palmaresul său peste 200 de titluri naționale și internaționale. Din 2013 ea este președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), fiind cel mai tânăr președinte de federație din România.

Citește și – Răzvan Botezatu, la un pas de moarte. A fost diagnosticat cu TBC: “Aici a intervenit Dumnezeu…”

Citește și – Victor Slav, probleme de sănătate. Prezentatorul TV a dezvăluit de ce nu a putut să participe la “Exatlon”

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter