Hot or not? Uite ce rochie are Cate Blanchett!

De Erika Chivu, pe

Cate Blanchett are gusturi rafinate, dar destul de ciudate. Ea a purtat zilele trecute această rochie albă cu o croială specială. Cum ţi se pare? Ai purta aşa ceva?
Cate Blanchett a fost zilele trecute pe covorul roşu al premierei „The Hobbit”, cel mai nou film al ei, care s-a lansat şi în Londra.
La acest eveniment, Cate a ales o rochie Givenchy lungă până în pământ, cu mâneci lungi şi complet albă. Din faţă pare o creaţie prea serioasă pentru covorul roşu, dar când s-a întors cu spatele la fotografi, vedeta a dezvoluit elementul cel mai inportant al ţinutei. Rochia are spatele decupat lăsând multă piele la vedere.
Este o creaţia care se potriveşte cu stilul rafinat şi elegant al lui Cate Blanchett. Vedeta preferă astfel de rochii simplu, dar care au un detaliu special.
Cate Blanchett are 43 de ani şi şi-a câştigat faima internaţională pentru rolul reginei Elizabeta I a Angliei din filmul „Elizabeth”, care i-a adus un premiu BAFTA şi un Glob de Aur. În „The Hobbit”, joacă rolul lui Galadriel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter