Poze: Giulia Nahmany, primul pictorial cu fetițele sale

De Unica.ro, pe

Giulia Nahmany a realizat prima ședință foto oficială cu cele două fetițe ale ei, Caroline și Stephanie, special pentru coperta noului număr al unei reviste glossy.
Cu această ocazie, vedeta a acordat un amplu interviu în care vorbește despre familie, despre cum și-a întâlnit prima dată soțul, cum au decis să se căsătorească, a povestit despre nunta din Israel, despre perioada celor două sarcini și cum reușește să aibă căsnicie de nezdruncinat.
Fotografiile au fost realizate în mijlocul naturii, într-un cadru ca de poveste. Atât Giulia, cât și cele două fetițe ale ei au purtat rochii diafane, albe, ca de prințese, celebrând în acest mod luna copilăriei și armonia din sânul familiei.
Ellie White şi Giulia Nahmany, superbe în little black dress
giulia nahmany
Giulia Nahmany consideră că timpul petrecut de părinți cu copiii lor trebuie să exceleze în calitate, nu neapărat în cantitate.
Pe primul loc sunt copiii mei. Nu cred, neapărat, în cantitatea timpului petrecut cu ei, ci în calitatea lui. Eu petrec acele 2-3 ore de joacă cu ei, în care nu acord atenție la nimic altceva. Sunt chiar cu ei, trup și suflet”, declară vedeta.
Giulia Nahmany te învaţă cum să te pensezi ca un profesionist

Secretul unei căsnicii durabile

Giulia Nahmany pare să fi găsit echilibrul și înțelepciunea prin care are asigurată o căsnicie durabilă.
Mama a două fetițe superbe, vedeta susține că una din regulile de bază ale unei relații solide precum cea pe care o are cu soțul ei, Cătălin, este de a nu fi geloasă, suspicioasă și sufocantă cu întrebări agasante.
giulia nahmany
Trăim într-o lume în care, din păcate, se întâmplă foarte multe lucruri care nu sunt sub controlul nostru. Însă eu cred enorm în familie, este limanul meu! Și soțul meu crede la fel de mult. Eu am foarte multă încredere în el și el are foarte multă încredere în mine. Avem un consens între noi. Eu nu sunt o fire geloasă, deloc! Nu pun întrebări, exact cum nu vreau să fiu întrebată. Iar în momentul în care ai o înțelegere, ai o bază puternică pentru ca o relație să reușească. Cred, de asemenea, foarte mult că, într-un cuplu, într-un mariaj, ambii trebuie să fie fericiți cu propriile lor cariere, fiecare cu succesul lui și atunci, acasă, totul este bine”, a mărturisit vedeta în cadrul interviului acordat revistei Tango, pentru coperta căreia a realizat un pictorial alături de fiicele sale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter