Dansez pentru tine: Şerban Copot îi cumpără Valentinei îngheţată

Competiţia la Dansez pentru tine devine din ce în ce mai strânsă, iar pentru a se ridica la standardele ei, concurenţii fac tot ce le stă în putinţă. Şerban Copot şi Nicoleta Luciu, cei care fac parte din echipele aflate la duel în această săptămână, îşi răsfaţă partenerii cum ştiu mai bine.
Serban ii cumpara Valentinei inghetata, pentru ca stie ca-i place foarte mult, iar Nicoleta i-a daruit lui Hainer un talisman, care sa-l ajute sa treaca cu bine peste duelul de maine seara.
Daca la inceputul concursului se declara un “dezastru” in zona dansurilor latino, ambitiosul Serban munceste pe rupte pentru ca in editia de vineri, 23 noiembrie, a emisiunii “Dansez pentru tine” sa iasa invingator impreuna cu partenera lui, Valentina Hainarosie, din duelul cu Nicoleta Luciu si Attila Hainer.
Ca sa fie sigur ca trupul nu-i joaca feste, Serban isi trateaza cu maxima seriozitate “regimul spartan de antrenamente” si se intareste cu aceleasi suplimente de vitamine si minerale pe care le folosesc sportivii de performanta. Cu toate acestea, Serban nu fuge de febra musculara: “Am savurat febra ca un sportiv care stie ca durerea iti arata cat de serios si de mult ai muncit. Am avut cateva dimineti cand m-am ridicat din pat ca o testoasa intoarsa pe carapace”, spune Serban.
Pe cat de nerabdatori sunt telespectatorii sa o vada pe Nicoleta Luciu facand striptease, pe atat de serioasa este vedeta in aceasta privinta. “Stilurile de dans nu se comenteaza, se executa”, a declarat Nicoleta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter