Ți-i mai amintești pe Carmen Stepan şi Dani Boariu, câștigătorii “Dansez pentru tine” 2006? Iată ce întorsătură a luat destinul lor!

De Mădălina Manole, pe
In anul 2006 debuta pe Pro TV ediția a doua a emisiunii “Dansez pentru tine”, ediție care a fost câștigată de Carmen Stepan, în echipă cu Victor Slav. Tânăra Carmen, pe atunci în vârstă de 25 de ani, lupta pentru un vis măreț, acela de a-și vedea iubitul, pe Dani Boariu, mergând din nou. Acesta se afla în scaun cu rotile în urma unui accident rutier și avea nevoie de operație pentru a-și putea mișca picioarele din nou.

Dani Boariu suferea de tetraplegie spastică şi fractură de coloană cervicală, iar suma câștigată la concurs, în valoare de 50.000 euro, a fost folosită pentru a se opera în China și pentru a continua cu recuperarea în Franta.

Carmen Stepan şi Dan Boariu Dansez pentru tine 1

Astazi, după 11 ani de la întâmplare, cei doi nu mai sunt împreună, fiecare alegându-și un alt drum, dar păstrându-și vie prietenia și dorința de a-i ajuta pe cei aflați în situații similare. Carmen Stepan a părăsit Aradul, orașul în care fostul ei iubit locuiește, și s-a mutat în satul natal, Aldești, unde a deschis un centru pentru copiii cu situaţii speciale.

Din păcate, Dani Boariu, în vârstă de 42 de ani, nu a reușit să se ridice din scaunul cu rotile, fiind nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, pe care, financiar nu le-a putut suporta. Însă, dă dovadă de o putere copleșitoare și, în continuare, speră la ziua în care va putea merge din nou. În urmă cu 8 ani, Dani şi-a deschis o firmă prin care oferă servicii web și web design, reușind să-și câștige singur existența. Cei doi au rămas prieteni și se întâlnesc de fiecare dată când au ocazia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter