Cum arată și cu ce se ocupă acum Elena Voscoboinic, fostă concurentă „Dansez pentru Tine”?

De Adelina Duinea, pe

În anul 2011, alături de actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (43 de ani), Elena Voscoboinic (31 de ani) a participant în al 8-lea sezon al competiției TV Dansez pentru Tine. Deși nu au obținut premiul cel mare, Radu și Elena au obținut premiul de popularitate în valoare de 5 mii de euro.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Elena Voscoboinic, fostă concurentă „Dansez pentru Tine”?

În prezent, Elena este nutriționist. În anul 2017, tânăra s-a căsătorit cu iubitul ei Sasha, alături de care are o fiică, Erika, în vârstă de 2 ani. În dreptul celor mai multe dintre imaginile publicate în mediul online, Elena adaugă sfaturi legate de nutriție.

Alteori însă, face referire și la aspecte mai personale. „Credeam că o trimit pe Erika la grădiniță și mă apuc de mine. Mi-am imaginat cum umblu la proceduri, ies la cafea cu prietenii, citesc cărți și mă uit la seriale.

Poate mai mult timp dedic gătitului și treburilor casnice, mai postez câte ceva pe Insta. Realitatea e alta, am mai mult timp pentru lucru. A da, și de sport m-am apucat”, a scris la sfârșitul lunii octombrie.

„Am citit azi postarea unui Life Coach, despre cum să îți găsești perechea pe rețele de socializare. Unul din puncte era să ștergi pozele în costum de baie de pe profil. Cred că în așa fel nu pari disperată și nici prea vulgară.

M-am gândit că dacă tot nu caut relație pe Insta și îmi este absolut indiferent dacă par vulgară, pot să postez și așa poze”, a scris nutriționista în dreptul unei imagini în care este surprinsă în bikini.

Imagini cu Elena Voscoboinic și familia ei găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Vara aceasta, tot pentru urmăritorii de pe Instagram, Elena a mai dezvăluit câteva lucruri despre ea. Nutriționista a mărturisit că primul salariu l-a câștigat la 15 ani și era de 15 euro.

„De fapt era diurnă, în România, filmări de videoclip. Nu am mâncat nimic, dar i-am adus cadou mamei”, a scris. Nu știe să meargă pe bicicletă, crede în numerologie, a fost chelneriță timp de două luni în Los Angeles și urăște să facă curățenie.

Nu-i plac plantele de casă, nici să-și cumpere parfumuri sau bijuterii, ci să le primească. Totodată, Elena nu și-a schimbat numele după căsătorie. Întâi pentru că „nu avea timp și chef să schimbe documentele” și pentru că „nu se imagina cu alt nume”. „Timp de 27 de ani prea bine m-am obișnuit cu al meu”, a mai spus.

În finalul postării, Elena admite că o amuză gesturile romantice, mai ales cele filmate și publicate online. „Mi se par absolut false și haioase”, a mai scris.

Foto: Instagram

Citește și:

Cu ce se ocupă acum actorul Dragoș Moștenescu? Este stabilit în Anglia

Dakota Johnson și Chris Martin s-au logodit? Cum arată inelul actriței?

Fiica Andreei Marin, Violeta, a împlinit 13 ani! „Violeta mea cu ochi de cer senin!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter