Ella Dumitru a câştigat o căruţă de bani la «Dansez pentru tine», dar nu a văzut nici un sfanţ! Află de ce!

De Libertatea.ro, pe

În urmă cu doi ani, Ella Dumitru (20 de ani) a câştigat marele premiu, în valoare de 60.000 de euro, la „Dansez pentru tine”. Din păcate, n-a apucat să se bucure de aceşti bani, fiindcă mama şi tatăl ei vitreg i-au luat, fără să-i dea vreun sfanţ.
Acum, Ella munceşte în Anglia, la o firmă de curăţenie. Cu toate că, din cauza familiei, a ajuns să spele toalete în ţări străine, fosta concurentă de la „Dansez pentru tine” nu-i poartă pică mamei sale.
Libertatea: Ella, locuieşti în Anglia… Când ai decis să te duci acolo şi de ce?
Ella Dumitru: În urmă cu vreo 4 luni am venit aici, în Northampton. Cineva m-a ajutat financiar cât timp am fost în Bucureşti. Cum în România e greu, cu sau fără noroc, am decis că aici aş putea, financiar, să îi dau banii înapoi persoanei în cauză.
Ai plecat în Anglia cu gândul de a lucra ca babysitter, dar ai ajuns să faci videochat…
Videochat am făcut şi în Bucureşti. Deşi am preferat să ţin asta pentru mine, aş pune problema astfel: între a avea opţiunea să controlezi ce se întâmplă în jurul tău, iar în cazul unei inconvenienţe doar să închizi camera de filmat, şi a risca să fii ameninţat cu un cuţit, ce e mai bine să alegi? Controlul sau riscul? Nu mi-a plăcut. Nu am fost niciodată genul superficial şi, deşi a fost cea mai bună opţiune în momentele acelea, acum am libertatea de a alege. Şi prefer să spăl toalete într-un restaurant decât să mă întorc la videochat.
Cum ai ajuns să speli toalete, tu, o fată tânără şi superbă?
Munca nu e o ruşine. Nu am salariu fix. Nu este exact muncă pe contract, ci „cash in hand”. Uneori, este de lucru, alteori, nu.
Mama ta spune că ai pierdut procesul în care îi cereai un sfert din cei 60.000 de euro. Ai pierdut sau ai renunţat la bani?
Am renunţat. Banii, cum vin, se duc. Se fac alţii. Nu zic că e uşor, dar subliniez că nu e imposibil. Nu cred că relaţia între mine şi mama s-a degradat. Pur şi simplu, nu e chimie între noi, să zic. O iubesc şi o voi iubi mereu pe mama. Nimic şi nimeni nu va schimba asta.
Citeşte continuarea pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter