Poză rară cu Andreea Raicu. Cum arată, de fapt, vedeta nemachiată

De Mădălina Manole, pe
Cu toate că mulți ani de zile Andreea Raicu a evitat să iasă din casă nemachiată de frica paparazzilor, iată că vedeta a demonstrat că și-a vindecat aceste frici, ba mai mult, și-a acceptat cu zâmbetul pe buze nu doar calitățile, ci și defectele. Ca dovadă, Andreea Raicu a publicat o fotografie pe Instagram din timpul vacanței în insulele Seychelles în care apare...fără pic de machiaj.

Andreea Raicu susținea anul trecut pe pagina sa personală de Facebook, cu ocazia publicării unei fotografii în care apărea nemachiată, ca răspuns al unei provocări, că i-a luat foarte mult timp să se poată accepta așa cum este: „În perioada în care nu îmi imaginam viața fără make up în public, cei care mă vedeau în intimitate, imi spuneau că fără machiaj sunt cea mai frumoasă. Mi-a luat mult timp și multă muncă, pe care am facut-o cu mine, sî înțeleg asta, să mă accept și să mă iubesc așa cum sunt, iar acum știu că fără machiaj sunt autentică și cea mai frumoasa, iar asta mă face să mă simt fericită și liberă. Să nu uitați niciodată că atunci când sunteți făra machiaj sunteți cele mai frumoase, exact așa cum sunteti voi cu adevărat.” – a fost mesajul care a însoțit fotografia de anul trecut.

Ei bine, iată că de această dată, Andreea Raicu a împărțit curajul cu Laura Cosoi, de asemenea, aflată în vacanță în insulele Seychelles, și s-au fotografiat împreună fără nicio urmă de make-up pe chip. Cu toate că imaginea abia a fost postată pe Instagram, a reușit să strângă imediat câteva mii de aprecieri, semn că fanii și prietenii virtuali ai celor două vedete apreciază naturalețea sau, așa cum spune Andreea, #WildLife (viața în sălbăticie).

Andreea raicu nemachiata

Citește și – Cum arăta Laura Cosoi în copilarie. Ai crede că este o păpușă

Citește și – Ce destinații exotice de vacanță au ales vedetele autohtone

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter