Pelerinaj la mormântul Mădălinei Manole

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 iulie 2018, 15:18
Au trecut 8 ani de la moartea Mădălinei Manole, iar fanii ei cei mai înfocați au venit și anul acesta la mormântul ei.

Pe 14 iulie se împlinesc 8 ani de la moartea Mădălinei Manole, iar fanii ei încă mai vin în pelerinaj la mormântul ei cu flori și lumânări.

Și anul acesta, printre primii sosiți la mormânt s-a numărat Daniel Gheorghe, cel mai mare fan al Mădălinei și prieten apropiat.

Din 2010, când a murit artista, Daniel Gheorghe vine în fiecare an la cimitir cu un tablou al Mădălinei. În fiecare an, tabloul dispare și nimeni nu știe cine îl ia și de ce.

”În fiecare an tabloul adus a dispărut, știu doar că, anul trecut, l-a luat acasă mama Mădălinei”, a declarat Daniel pentru libertatea.ro

”Am venit special din Medgidia la mormântul Mădălinei ca să mă reculeg și să aduc un tablou. Sunt 8 ani de la moartea sa pe 14 iulie. E o zi grea, sunt 8 ani de dor de Mădălina, de tristețe… ”, a mai spus el.

Bărbatul i-a fost Mădălinei confident și prieten. Au filmat împreună un videoclip, iar el o însoțea la mai toate concertele. Acum, el spune că, în fiecare an, îi scrie Mădălinei Manole o scrisoare, sperând ca ea îi poate auzi gândurile de acolo de unde este.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter