Oana Zăvoranu, primele declarații după ce s-a spus că va divorța: „Vă zic o singură dată…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 septembrie 2021, 13:07

Oana Zăvoranu a decis să pună capăt zvonurilor potrivit cărora ar fi la un pas de divorț. Vedeta a transmis pe rețelele de socializare un mesaj în care neagă faptul că ar avea probleme în căsnicie.

Oana Zăvoranu s-a căsătorit cu Alex Ashraf în 2016. Recent, în presă au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi nu s-ar mai înțelege și ar fi pe punctul de a se despărți. Vedeta a transmis însă pe rețelele de socializare că are o căsnicie fericită.

Citește și: Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă diva

Hilary Duff a consumat placenta celui de-al doilea copil. „A fost cel mai delicios smoothie!”

Fiica cea mică a lui Cristi Chivu joacă în serialul Adela

Adelina Pestrițu, despre relația cu Virgil Șteblea: „Nu este perfectă”

Oana Zăvoranu, primele declarații după ce s-a spus că va divorța

Noi suntem mai bine ca niciodată, ne ocupăm de lucruri serioase, avem grijă de clinica noastră care este copilul nostru iubit. Suntem fericiți că la sfârșitul fiecarei zile ne rezolvăm treburile într-o lume din ce în ce mai anormală. Ne vedem de proiectele în derulare, care mulțumim lui Dumnezeu sunt destule și vă vor bucura pe cei buni și normali.

Ne trăim din plin frumoasa noastră poveste de dragoste și realizăm cât de norocoși suntem că avem împreună o familie mică, dar unită, puțini oameni lângă noi, dar buni și loiali, o căsnicie care nu se clatină deloc și un viitor împreună care sună bine de tot”, a transmis vedetă pe Facebook.

Oana Zăvoranu și-a continuat postarea cu un mesaj adresat oamenilor care o invidiază.

Acest mesaj e pentru toți cei care nu pot dormi de grija mea sau a căsniciei mele, a averii mele, a faptului că sunt Oana Boss indiferent prin câte am trecut în viață, că sunt frumoasă, sănătoasă și arăt extraordinar de tânără, chiar dacă am făcut 48 de ani, că sunt smart, că nu mă doboară nimeni și nimic, că sunt o luptătoare, că fac lucruri care nu rămân neobservate, că reușesc să creez trenduri și sunt un lider înnăscut, că am un business de succes, curat și la standardele cele mai înalte, a mai adăugat ea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter